uitspraak van de week

SMILE! Die glimlach staat je goed!

5 links: ontdekkingen van de blogcocktail #2

En ik ga verder op ontdekkingstocht, van achter naar voor in het alfabet.

 

Wensje

Sofie lijkt me een leuke madam. Ze blogt vooral over naaien en vind heel wat blogs fijn die ik ook volg.

En vraag me niet waarom, maar ik heb vorige week haar blog in de lijst overgeslagen, of stond hij er toen nog niet bij ?

Niet getreurd, ik ontdekte hem nu ! Ze slaagt erin om mooie stukken te naaien voor haar hele gezin !

Mooi ding

Dat is de blog van Renilde, die ik al een hele tijd volg op Instagram ! ’t werd dus tijd dat die eens in mijn vizier kwam. Ik denk dat ik nog veel van haar kan leren, als ik lees dat haar dochters, na de aanpassingsmaand september, vanaf oktober steeds flink hun klusjes doen. Daar moeten wij met onze dochters nog aan beginnen.

Naast haar werk is ze nog zeer actief bezig met het maken van juwelen en geeft ze handletteren workshops ! Van een bezige bij gesproken !

Miss Bliss

Ook de blog van de organisator, Nina, mag natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. Ze is onlangs met de Blogacademie gestart en blogt al geruime tijd. Ze fietst met haar elektrische fiets dapper naar het werk. Ze is onlangs gestart met een mooie reeks interviews van andere bloggers en dat alleen al is een aanrader !

Tiny blogt

Tiny volg ik al een tijdje en ik vond het dan ook fijn om haar eens in het echt te ontmoeten. Haar ondertitel vind ik goed gevonden: Tine kan van alles iets en van niets alles.

Ik las onlangs haar verslag van haar reis naar Amerika, het haalde hier ook heel wat herinneringen naar boven (sneeuw op de oranje rotsen), maar zij zal haar bezoek zeker ook niet vergeten.

Ze houdt wel van lijstjes en 25 dingen over Tiny vond ik dan ook leuk om te lezen.

Read my mind

Marliese veranderde pas van blognaam. Deze kan wel tellen, vind ik.

Ze heeft dan ook een categorie ‘gedachten’. Verder schrijft ze op een aangename manier over reizen, eten en drinken en ook nog sport. Volgens mij wil ze graag ook wat meer lezen en ook daarover schrijven. Ik vrees alleen dat ze zoals mij een beetje kampt met tijdsgebrek…

 

Veel leesplezier !

 

 3 thoughts on “5 links: ontdekkingen van de blogcocktail #2”

  • Wat leuk dat je m’n blog vermeldt. De naam was altijd Read my mind hoor, maar doordat ik indertijd voor een gratis domein koos met m’n eigen naam in, kwam die boodschap nooit echt over. Je bent dus niet de enige die die opmerking maakt :-). Én je geeft me meteen inspiratie om daar eens een blogpost over te schrijven. Dat van die boeken lezen klopt volledig. Vorig jaar heb ik elke maand eentje kunnen lezen, dat gaat me dit jaar lang niet lukken. Een mens heeft maar 24u in een dag natuurlijk.
    Toffe blog hier ook, waar BlogCocktails niet allemaals goed voor zijn. Bij een volgende gelegenheid zorg ik ervoor dat ik je even persoonlijk kan spreken :-).

    • Fijn dat je hier een reactie achterliet ! Die eerste blogcocktail is zo goed meegevallen dat ik dit jaar ga proberen om er af en toe nog eentje mee te pikken. En wie weet, komen we elkaar daar dan wel tegen.

    • Dankuwel ! De goesting is er wel, maar ik ga volgende week al naar 2 andere netwerkactiviteiten, nog eentje erbij lijkt me te veel van het goede. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *