uitspraak van de week

SMILE! Die glimlach staat je goed!

Bezige bijen

2 bezige bijen schrijven aan deze blog, de ene wat meer met woorden, de andere meer met beelden. Eentje voor en eentje achter de schermen.

 Waarover schrijven we ?

Je mag je op deze blog verwachten aan posts over leuke uitspraken, boeken, uitstapjes (al dan niet met kinderen), innovatieve apps, tips om tijd en geld te besparen.
Dankbaarheid is ook nog een stokpaardje en dus een regelmatige rubriek. En we houden er ook van om op ontdekking te gaan op andere sites en blogs !

 Wie ?

Zelf ben ik, Véronique, actief in de informatica (analyse). Een zeer brede interesse zorgt dan ook voor een veelheid van onderwerpen op deze blog.
Vooral mijn gezin, mijn job, mezelf ontwikkelen, netwerken, lezen … slorpen mijn tijd op.
Ik deel graag wat ik weet en één van mijn motto’s is ‘gedeelde vreugd is dubbele vreugd’.
Verder ben ik mama, jong van hart (40+) met 2 dochters en een man, probeer ik elke dag 10.000 stappen te zetten en heb ik af en toe nood aan wat luxe…
In het verleden maakte ik gedurende een dertigtal jaar deel uit van het fantastische koor CBM uit Tienen !
De tweede bezige bij is een waanzinnig goede fotografe, heeft oog voor mooie beelden en werkt ook in IT. Voorlopig is ze weinig in ons land en oefenen wij dus regelmatig op communiceren op afstand. Zij heeft 3 dochters en ook een echtgenoot en is daarnaast ook verliefd op Finland.

 Ons blogschema

  • Op woensdag vind je de uitspraak van de week
  • Op vrijdag en/of zondag een post over iets anders dat ons intrigeert of tot nadenken stemt.
  • Op de 1e en de 15e van de maand versturen we ‘Digitale Nectar’, onze nieuwsbrief.

Digitale Nectar

Daarin schrijven we over podcasts, TEDtalks, artikels die we fijn vinden. Ook onze meest recente blogposts vind je er opgelijst. Jezelf inschrijven op die tweewekelijkse mailtractatie kan hier. Als extraatje kun je, na je inschrijving, een bestand met een verzameling van onze ‘uitspraken van de week’ op A4-formaat downloaden. Ideaal om eens te printen op stickerpapier…
We staan open voor leuke samenwerkingsvoorstellen. En je kan met je vragen of opmerkingen terecht bij mij op veroniqueatbijengezoem.net.

 


1 thought on “Bezige bijen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *