5 links: ontdekkingen van de blogcocktail #3

Links ontdekken en bespreken, supertof om te doen. En omdat ik niet graag zomaar in het wilde weg te werk ga, blijf ik op bezoek gaan bij de aanwezigen van de Blogcocktail in Vilvoorde !

Buitengewoonanders

Anders leven, geven en beleven. De blognaam alleen al vertelt dat deze carrièremadam serieus out of the box denkt en anderen daar ook toe wil aanzetten. Haar naam is Mariska en ze is, zoals vele blogsters, een zeer bezige bij. Die had ik wel eens willen spreken !

Dit jaar ging Mariska een reusachtige challenge aan, elke maand een nieuwe uitdaging, buiten haar comfortzone.

De moeite waard om te volgen.

 

Shout your heart out

Ik dacht deze blog niet te kennen, maar volgens mij heb ik al via Facebook doorgeklikt naar een paar posts ! En nu ontdekte ik ook dat ze in haar verslag over de blogcocktail naar Bijengezoem verwees, tof ! Ze kwam mee met de Westvlaamse ‘bus’ en die hadden dus een behoorlijk lange rit voor het avondje over !

Liese houdt er ook een Bullet Journal op na en schreef er al een paar keer over. Ik vind het fijn dat ze dat ook zeer nononsens benadert.

En ik vind het ook knap dat ze al vele jaren haar eigen ding doet met haar blog !

 

Flashes of realness

Recent kregen mijn dochters Minister Schauvliege op bezoek samen met Stieg van De Helden. Dit was in het kader van Mooimakers (waarover zeker nog een blogpost volgt).

Lana blijkt nu net één van de personen te zijn die aan die campagne hebben meegewerkt ! Leuk toeval dat ik nadien ontdekte.

Hoewel ik alleen aankwam, trof ik op de parking meteen bekende gezichten aan. Lara kende blijkbaar niemand en Nina vroeg of wij ons dan over haar konden ontfermen (niet dat ze het niet alleen aankon).

Lana houdt er van om haar gedachten te vangen en vervolgens te ordenen in een tekst en houdt enorm van taal. Dat laatste blijkt gewoon al uit het eerste deel van vorige zin. En vermits ze wel houdt van een goeie quote op tijd en stond, hoop ik dat ze die hier bij ons ook af en toe tegenkomt.

 

I like media

Gent lijkt mij op dit moment vaak the place to be, de plaats waar alles rond digitaal gebeurt (dat zal wel enkel een indruk zijn…) en Kristof is één van de gelukzakken die daar leeft en werkt. Hij maakt deel uit van een groepje communicatieve creatievelingen.

Op hun blog vind je heel wat nuttige artikels omtrent het gebruik van sociale media !

Ook een aanrader dus !

Kellysteenlandt.com

De laatste van vandaag is iemand wiens Instagram ik al een tijdje volg, heb ik volgens mij jammer genoeg ook niet gesproken.

Maar niet getreurd, ik las net een aantal artikels op haar blog. Ze blogde blijkbaar jaren in het Engels (wij eventjes) en schakelde in 2016 toch nog over op Nederlands.

Ze is ondermeer freelance fotograaf en dat spreekt voor zich wanneer je haar foto’s ziet.

Haar blog is een persoonlijk blog met verhalen over haar gezin en de uitjes die ze doet.

 

Geniet weer van deze fijne blogselectie !

 

 

 

 

2 Reacties

  1. liese 9 oktober 2017
    • meisjenummertwee 9 oktober 2017

Voeg Reactie Toe