5 links: ontdekkingen van de blogcocktail #4

Verdorie, ik moet moe geweest zijn woensdagavond, ineens zag ik deze post donderdag morgen life staan en hij was nog bijlange niet af…

 

So buzzy

Eigenlijk kon ik hier schrijven So …

Kel Wouters was namelijk de spreekster van de avond op de Blogcocktail in Vilvoorde.

Zij heeft verschillende bedrijfjes en dus ook verschillende websites: So Buzzy, So Baggy en So Blankenberge.

Het zal je niet verbazen dat je op de So Buzzy website heel wat nuttige informatie vind over online marketing en het gebruik van sociale media !

Ik keek ernaar uit om haar te ontmoeten, ik was haar naam al een paar keer tegengekomen, ondermeer over Belgian Girl Geeks en in verband met de Digitale Versnelling van Telenet (als je dit nog niet kent, en je hebt een eigen zaak en wilt gratis advies omtrent digitale materie, zeker eens lezen) ! En ze bleek een toffe dame !

This is how we read

Deze blog werd me aangeraden door onze tweede bezige bij. En nu volg ik die dus ook al een tijdje.

Dan zie je dus een blogster, Katrien, binnenkomen, knik je vriendelijk goeiedag om daarna te beseffen dat zij jou helemaal niet kent (en jij haar enkel van haar blog…)

Dit is een boekenmeisjesblog, drie vriendinnen die samen schrijven over boeken en boeken events !

Ze organiseren jaarlijks een columnwedstrijd, dit jaar namen er 100 schrijvers deel. Een serieus succes als je het mij vraagt ! De winnaar gaat op de feestelijke prijsuitreiking naar huis met een mooi boekenpakket.

Therapiereis

Met Katrien maakte ik al kennis op de parking. Ze bleek mee te doen met bizidee en eens binnen in de Kruitfabriek konden we niet anders dan voor haar te stemmen ! Ze haalde uiteindelijk 165 stemmen binnen en mocht haar project voorstellen op de Nacht van de Inspiratie.

Het idee van Katrien en haar team is om je mee te nemen op reis naar jezelf, ze bezorgen je een verrijkende ervaring in een stimulerende omgeving.

Alvast veel succes gewenst !

Blue Tales

Blue Tales, capture life. Alleen dat vind ik al mooi gekozen. Met Karin komen we we ook terecht bij iemand die actief is in social media marketing, copywriting en fotografie.

Blijkbaar wou ze begin dit jaar meedoen met den 40 Dagen Bloggen challenge (net zoals wij), maar stak een griep roet in het eten.

En, ik had het moeten weten, ze is lid van Zeker van haar Zaak en las (en schreef over) het boek Get Real !

Dus Karin, mocht je dit lezen, ik wil zeker eens met je kennismaken !

Josies little things

Ook Textfairy ofwel Josefien volg ik al een hele tijd, vooral op Instagram, en tijdens deze cocktail ontdekte ik dat ze ook nog een blog heeft. Een bezige bij !

Ik kwam op haar blog een heel mooi artikel tegen, wel eentje dat me terugkatapulteerde in de tijd. Eentje waarin ook bij mij hormonen door mijn lijf gierden en ik blij was dat mijn man spuitjes wou zetten. Een tijd van tranen met tuiten omdat een vriendin van wie ik niet wist dat ze zwanger was, de geboorte van haar kindje aankondigde. Herinneringen aan de mooiste dag van mijn leven, met strepen op mijn arm, verbrand door de zon, op de plaats waar een dag eerder nog pleisters zaten als stille getuigen aan mijn verblijf in het OK. Een tijd waar we meestal met te veel schroom over praten.

Veel succes met wat je onderneemt Josefien !

Voeg Reactie Toe