5 links: ontdekkingen van de blogcocktail #5

Tijd om de draad weer op te pakken ! Ik was nog niet klaar met alle ontdekkingen van de blogcocktail.

(Ik vind het heel fijn om nieuwe blogs te ontdekken) !

 

All about Eve

Eveline is volgens mij een duivel-doet-al, een zeer actieve dame ! Zij maakte deel uit van de ‘limburgse’ bus, waarvan ik al één persoon kende en die ik dus meteen op de parking aansprak.

Wat een brok energie !

Eveline is druk bezig met de voorbereidingen van haar nieuwe concept store in Hasselt. Ik zag dat ze ook een samenwerking aangaat met Kelly van de Theeblog, goed bezig ladies !

 

Evi’s journey

Volgens mij kwam ik al regelmatig eens lezen op de blog van Evi, een persoonlijke blog. Ze volgt heel wat blogs, die ik zelf ook volg. Haar rubriek ‘Zeven op zondag’ toont foto’s die haar Instagram account niet haalden en toch niet verloren mogen gaan.

Onlangs schreef ze over haar gewoonten en daaruit blijkt dat ze een ochtendmens is met behoorlijk wat routines, die haar de nodige rust geven.

Ook goed bezig denk ik dan, vooral als ze kan genieten van een warm bad en een goed boek !

 

Frederik Vincx

Wat vind ik het jammer dat ik Frederik Vincx niet heb gesproken. De eerste blik op zijn blog, sprak me meteen aan. Een jaar social sabbatical, wow. Een jaar waarin hij

Vermits mijn kinderen zelf naar een multiculturele school gaan, is dat het eerste wat ik las: hoe krijgen we ouders en families meer betrokken bij de school. Dat is iets waar onze ouderraad en de school ook mee worstelt, iedereen is vragende partij om zoveel mogelijk ouders te betrekken om zo goed mogelijk onze kinderen en hun school te ondersteunen.

Hij gaat nog terug naar die school en ik ben zeer benieuwd naar het vervolg en ga het zeker volgen ! Het brengt me op ideeën…

Lees zeker zijn background story, enorm inspirerend ! Zo’n soort jobs zouden ook nog iets voor mij zijn.

En nu ik je Facebookpagina bekeek, is mijn frank gevallen (beetje laat). Jij bent de broer van Nina die een geweldig visueel verslag van de avond maakte !

 

Living by the sea

Heidi is geboren en getogen in Oostende en is gebeten door Zweden. “Nestel je in de zetel en begin alvast weg te dromen alsof je zelf aan zee woont terwijl je verder scrollt” schrijft ze, heb je meer woorden nodig?

Een fijne dame die freelance schrijft en werkt als digital PR consultant.  Reizen zit duidelijk in haar bloed, al wil ze nooit meer weg van de (Oostendse) zee.

Ze is ook een fan van Hoffice, een concept dat ze in Zweden leerde kennen en dat ze zelf al met succes heeft uitgeprobeerd. Een boeiende dame dus, die je voor heel wat samenwerkingen kan contacteren !

Miss Koffieklets

En hop, nog iemand die verzot is op Scandinavië: Miss Koffieklets. Zijn het de bergen, de zee of een combinatie ?

En dan lees ik haar eigen beschrijving: ik ben eigenlijk maar een grijze muis. Daar geloof ik absoluut niets van. Ze maakt deel uit van Team Koffieklets (duidelijk koffieliefhebbers), een gezin dat al heel wat meegemaakt heeft ne af en toe wordt uitgebreid met extra hulp voor de dochter.

Wat lees ik toch graag levensverhalen, ik word er zo hard door geraakt.

Chapeau voor je koffieklets team, volgens mij doe jij dat super, in geuren en kleuren ! Blij dat we er een klein stukje van mogen lezen op je blog.

 

 

Nina, nogmaals dank voor de organisatie van die blogcocktail, ik geniet van het ontdekken van zoveel mooie blogs en doe er natuurlijk uren over om zo’n korte post te schrijven … Mijn man zou zeggen dat ik weer totaal niet productief en efficiënt bezig ben.

En ik trek het me niet aan, ik weet dat de dagen voor mij toch steeds te kort zijn…

 

 

Voeg Reactie Toe