5 links: ontdekkingen van de blogcocktail #6

En we zijn aangekomen bij het begin van het alfabet en dus bij de laatste ontdekkingen van de blogcocktail.

Toeval, het komt net uit, er bleven nog 5 blogs over !

Met me mee

Amai, wat een ondernemende dame, die An en een toffe titel voor haar blog. Ze neemt je niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk mee als je dat zelf ziet zitten !

Zo swapte ze ondermeer 24h van leven met Mariska van Buitengewoon Anders, heeft ze een heuse bucketlist neergepend, maar vooral is ze begonnen met wat ze wel al gedaan heeft !

Ambitieus, avontuurlijk … ik wens haar nog veel succes in al haar avonturen.

Creatief Schrijven

De volgende An is volgens mij directeur bij de vzw Creatief Schrijven.

Zij zijn gepassioneerd door taal en zijn een open huis voor iedereen die schrijft of wil schrijven, lees ik op hun site. Ze willen eigenlijk schrijfliefhebbers ondersteunen en kansen geven in Vlaanderen.

Je kan bij hen dus ondermeer terecht voor cursussen. Volgens mij behoren heel wat bloggers tot hun doelpubliek …

 Hashtag gezond

Ariane staat redelijk gulzig in het leven, heeft een gezin en heeft de man met de hamer al eens tegengekomen. Vandaar deze blog, ze wil volop genieten van het leven, op een gezonde manier (allez toch voor 80%, de resterende 20% mag al eens ongezond zijn), zowel in lichaam als in geest.

Volg haar als je gezonde adresjes en ideetjes wil opdoen …

BertnBreakfast

Eens een mannelijke blogger aan het woord. Nina had onlangs een lunchdate met Bert en zij hadden het over goede verhalen.

Tot 26 november is het nog voorleesweek en Bert geeft op zijn blog nog een aantal tips ! Heel fijn dat hij meedoet want de campagne is dit jaar eens extra op voorlezende papa’s gericht ! Wij proberen ook elke avond voor te lezen aan onze meisjes.

Bert is duidelijk al een tijdje aan het schrijven, als hobby en beroepshalve. Hij wilt dat zijn blog leest als een magazine, ’s ochtends bij de ontbijttafel, vandaar ook de naam.

Travelchecker

En last but nog least zijn we aanbeland bij de reisblog van Christophe en Heidi. De toon is meteen gezet als je de headline ‘romantische reisblog’ leest. Ze reizen samen de wereld rond op zoek naar charme en romantiek. Met hun tips willen ze jullie inspireren en betaalbaar van luxe laten genieten. Mooie insteek, ik zal toch eens tijd moeten maken om met mijn man eens wat van hun tips te gaan ontdekken…

We mailden al eens over en weer over Facebook en nieuwsbrieven en het was dus leuk om eens kennis te maken in real life.

 

Bij deze wil ik Nina nog eens bedanken voor haar fijne initiatief en wens ik haar nog veel succes met de Blogacademie ! Ze heeft heel wat interessante cursussen en workshops op haar programma staan !

 

Voeg Reactie Toe