5 links : ontdekkingen van de blogcocktail #1

Zoals ik eerder deze week schreef, ontmoette ik op de Blogcocktail heel wat fijne mensen.

Nog beter is dat ik nu dus ook een heleboel blogs te ontdekken heb, en ik laat jullie meegenieten.

Ik kreeg de aanwezigheidslijst alfabetisch voorgeschoteld en ik ga hem omgekeerd afwerken. (Mijn oudste dochter vindt het vreselijk dat haar familienaam met een W begint en niet met een B zoals bij mij. Ze heeft telkens het laatste nummer in de klas komt dan oko vaak ook als laatste aan bod).

Mijn bloglovin lijst is alvast weer wat langer geworden !

La vie de Falderie

Valérie heb ik jammer genoeg niet ontmoet. Ze is blijkbaar een Antwerpse die door de liefde in Brugge is terechtgekomen. Naast werken voor een uitgeverij, schrijft ze en niet enkel op haar blog ! Volgens mij volg ik haar al een tijdje op Instagram. Een persoonlijke blog, van Antwerpen tot Brugge en soms verder…

Tine design

Met Tine heb ik dan weer wel kennisgemaakt, al meteen op de parking van de Kruitfabriek.

Haar blog bruist van de creativiteit. Van gedragstherapeut naar designer, knap om te vinden waar je passie ligt !

Sofinesse

Sofie volg ik al een hele tijd, ze schrijft heel fijn en poneert duidelijk haar mening over de onderwerpen die haar bezighouden. Ze maakte een hele tijd deel uit van het team no-sleep en gelukkig voor haar blijkt dat nu voorbij. Verder bewonder ik haar moed om telkens in het holst van de nacht op te staan voor haar job !

Wow, dat was mijn gevoel wanneer ik hoorde dat ze wel duizend lezers per dag heeft. Ze is dan ook al heel wat jaartjes bezig ! En volgens mij geniet ze er zo van dat ze dat nog wel eventjes zal volhouden !

Fiekefatjerietjes

Amai, een hele boterham om uit te spreken. Deze Sofie ontmoette ik tijdens de zomervakantie op de Meststoffen voor je blog meetup in Leuven.

En, oh help, zij heeft een rubriek “Linkjesliefde”. Zo gevaarlijk, want zo kom ik nog meer fijne blogs op het spoor…

Sofie kookt en eet graag en deelt dan ook met plezier vegan recepten.

Svrine

Séverine is blijkbaar ook een fan van Lien De Pau, die haar met haar boek Get Real over de brug getrokken heeft om in bijberoep als copywriter te beginnen ! (Je kan dit boek trouwens nog steeds hier bestellen met kortingscode VeroniqueB).

Séverine schrijft over haar leven en de leuke dingen die ze daarin doet. En ze denkt ook na over haar leven en de opties die ze heeft, mocht plan A haar niet meer bevallen.

 

2 Reacties

  1. Séverine De Ryck 1 oktober 2017
    • meisjenummertwee 1 oktober 2017

Voeg Reactie Toe