Jullie 5 favoriete posts in 2017

5 links, een serie posts die we vorig jaar hebben opgestart.

Af en toe publiceren we er zo eentje, meestal op vrijdag en anders wanneer we er zin in hebben.

Wat waren jullie 5 favoriete posts in 2017 ?

faveblogs

Blijkbaar zijn er een paar posts uit 2016 die super scoren !

Op nummer 1 met een duidelijke voorsprong staat onze post over frequentiewoordenboeken ! (>2000 views). Deze dateert eigenlijk al van 2016 …

Deze wordt gevolgd door een posts over hoe je een avatar moet maken.(>1200 views) En ook dit is een post van 2016.

Een hele fijne activiteit was dit jaar de Blogcocktail georganiseerd door Nina Vinkcx en jullie kwamen gretig het verslag hierover lezen.

Ik dacht dat ik ergens in het begin van 2017 mijn pdf-template voor het noteren van mijn weekmenu en mijn boodschappenlijst deelde, maar ook hier vliegt de tijd en bleek ik dit al in 2016 geschreven te hebben. Zelf gebruik ik die nog steeds elke week, tot groot plezier van mijn man, die blij is met de structuur en zo prima de boodschappen kan doen (want hij weet meteen ook waarvoor ik die boodschappen nodig heb, zodat hij me kan bellen met vragen als: “je ging dit maken, maar dat is er niet, is dat ook goed ?”

De post die als vijfde op het jaaroverzicht staat, is er eentje over mijn bullet journal. De nieuwe voor 2018 lag onder de kerstboom en is nu al de vierde Leuchtturm op rij !

 

Dankuwel om deze blog zo talrijk te komen lezen, wij gaan er alvast nog even mee door want wij beleven hier veel plezier aan ! Af en toe ook wat stressen omdat we onze planning een beetje willen volgen en af en toe laten we het gewoon varen en dan slaan we eens een post moment of een Digitale Nectar over.

Wil je deze blog van dichterbij volgen ? Dan kan dit door je in te schrijven op onze Digitale Nectar, twee keer per maand sturen we je dan een mailtje met de net verschenen blogposts en we kunnen het dan meestal ook niet laten om er nog wat extra’s bij te voegen: links naar interessante filmpjes, nieuwtjes, aankondiging van give aways …

En tot slot vragen we eens een inspanning van jou ! Je zou ons enorm veel plezier doen door onze enquête in te vullen ! We hebben hiervoor gewoon een Google Form gebruikt (kwestie van zelf ook eens een en ander uit te testen) !

 

Maak van 2018 een geweldig jaar met onze beste wensen !

 

 

Voeg Reactie Toe