Terugblik op 2018: 10 meest gelezen posts

We starten het nieuwe jaar met een terugblik op 2018. Zo beseffen we weer waarover we zoal geschreven hebben en vooral ook wat jullie komen lezen zijn.

De eerste twee zijn al enige tijd topartikelen !

  1. Hoe maak je een avatar van jezelf? Dit artikel werd 3790 keer bekeken in 2018 (en in totaal 4900 keer).
  2. Wat is een frequentiewoordenboek en hoe kan je er mee aan de slag? Het blijkt een ideale manier om snel een taal te leren !
  3. Ik volgde de online cursus van Google Digitaal atelier en ook nu ga ik daar af en toe piepen, want deze wordt geregeld aangevuld met nieuwe hoofdstukken. En wist je dat ze nu in Brussel Centraal lokalen hebben waar je de cursussen kan volgen ?
  4. Onze Top 5 kortingwebsites voor België werd duidelijk gesmaakt.
  5. Op vrijdagavond maak ik nog steeds mijn weekmenu en boodschappenlijst. Daarvoor gebruik ik de template uit deze post.
  6. Een lijstje met 5 websites voor extra cloud storage kon jullie ook bekoren.
  7. Hoeveel kost een au-pair nu echt ? Duidelijk een vraag die heel wat mensen zich stellen.
  8. En ook één van onze uitspraken van de week haalde deze top 10: de ochtenstond heeft goud in de mond. Ofwel het artikel over The Miracle Morning. En ja, ik doe nog steeds elke ochtend mijn kine-oefeningen.
  9. 5 links om gratis films en tv-series te bekijken, blijft interessant.
  10. Sociocratie3.0 ging over een workshop rond dit thema (en de nieuwe business novelle heb ik ondertussen ook gelezen, alleen nog niet over geschreven. Zelfs op mijn werk volgde een opleiding waarin bepaalde technieken hieruit aan bod kwamen.

Wat vond jij ons leukste artikel op deze blog ?

Cijfers

Deze blog mocht in 2018 9241 unieke bezoekers verwelkomen en we haalden 13530 paginaweergaven. Fijn om zoveel respons te krijgen. We gaan hier nog wel eventjes mee door !

We zullen wel afstappen van de uitspraken van de week. Meer dan 1 artikel per week is niet echt realistisch omdat we hard werken aan onze zaak Be Digi. 2019 belooft alvast een boeiend jar te worden.

Voeg Reactie Toe