Epic Fail tv – Ann Van Riet

Een tijdje terug kwam ik Ann Van Riet terug tegen op het wereldwijde web. Ooit liepen wij in Mechelen samen school. Ann zat toen in een parallelle klas.
Ik heb niet meteen de beste herinneringen aan mijn periode op die school. Op de reünie van 25 jaar afgestudeerd (oh help), was er zelfs niemand uit mijn eigen klas aanwezig …
We werden ooit zelfs van retraite teruggestuurd omdat een aantal personen totaal niet meewerkte… voor mij toen behoorlijk onbegrijpelijk.

Maar daar gaat het hier nu niet over.

Ann durft !

Ze heeft haar eigen bedrijf Althea coaching en training. Ze helpt slimme, sensitieve, ondernemers vooruit met hun bedrijf. En ze maakt daarvoor ondermeer filmpjes.

Ik geniet van haar Epic Fail tv. De naam alleen al vind ik goed gevonden !
In getuigenissen op haar website las ik dat net die filmpjes de aanleiding waren voor een dame om deel te nemen aan één van haar opleidingen. Ze ergerde zich aan die filmpjes en dacht dat als Ann dat zo durftde, ze het wel bij haar kon komen leren !

Wel, ik denk dat die dame gelijk heeft !

Dus, check it out, volg ook eens een aflevering van Epic Fail tv …

ah, en laat me ook weten wat jij van haar filmpjes vindt !

 

ps vermits ik het schrijven van de post van vandaag weer eens uitstelde, had ik meteen stof genoeg om te vertellen in de Anti-Uitstel challenge die Ann nu organiseert en je kan nog meedoen ! Je vindt alle info hier

Voeg Reactie Toe