Vliegende start bij Artemis Leuven

Afgelopen donderdag, 31 augustus, startte het nieuwe werkjaar van Artemis Leuven.

De eerste activiteit was meteen volzet, van een vliegende start gesproken !

Ontvangst

Naar goede gewoonte werden we ontvangen met een hapje lekkers en een glaasje. Dit keer werden we wel gevraagd om ons beste kantje naar voor te brengen, zodat de fotograaf alle aanwezigen op de gevoelige plaat kon vastleggen. (Zo hebben we meteen goeie foto’s voor onze sociale media).

Zelf was ik heel blij om tussen de nieuwe gezichten, een paar mensen uit mijn jeugd te herkennen ! Heel tof dat ze de weg naar Artemis hebben gevonden !

Kennismaking en hoofdgerecht

Eens iedereen, dit keer een veertigtal dames, aangekomen, konden we aan tafel. Het nieuwe bestuur werd voorgesteld en er werd ook afscheid genomen van het oude bestuur. Zelf ben ik blij dat anderen nu de kans krijgen om mee aan de kar te trekken, mijn steun hebben ze.

We deden een heel kort rondje ‘kennismaken’ want er stond een ‘echte’ netwerkoefening op het programma.

We kregen allen een lege fiche waarop we 3 goeie eigenschappen van onszelf konden noteren. Vervolgens stopten we die in een envelop en mocht iedereen er eentje trekken. Aan de hand van de drie eigenschappen op het kaartje mochten we nu raden over wie het ging. Zelf vond ik dat heel fijn, want ik had het meestal bij het rechte eind (ik draai dan ook al een tijdje mee en kende bijna de hele tafel).

Hierna kwamen naar goede gewoonte de tongen los en werd er ondermeer over de verwachtinge omtrent artemis gepraat.

Dessert

De dessertjes werden gesmaakt en gevolgd door nog een oefening. Dit keer mochten we op zoek naar iemand in de zaal met wie we nader kennis wouden maken. En nu was de opdracht om 3 gemeenschappelijke interesses of eigenschappen te vinden ! Weerom heel geslaagd.

To pitch or not to pitch

Het huidige bestuur nodigde 3 personen uit om zichzelf kort te komen voorstellen, zodat je nog een extra kijkje kreeg op het leven van iemand die niet bij je aan tafel zat.

Zelf was ik één van die gelukkigen en kwam ik vertellen over mijn huidige zoektocht. Een zoektocht naar wat ik echt wil in mijn leven en waarvan deze blog een onderdeel is, net als dit idee.

Het is uiteraard niet enkel een zoektocht, maar vooral ook een ontdekking, een testfase, …

Hoewel ik graag voor een groep sta, stond ik deze keer toch wat na te trillen.

Architecte Karin Kieden en prof. dr. Ingrid Ilsbroux waren de anderen !

Jaarplanning

We eindigden in schoonheid met een kijk op de jaarprogramma’s van Artemis, dus zowel dat van Leuven als de anderen !

Zin gekregen om eens te komen proeven ? Bestel je proefpas op de website van artemis en kom een volgende keer mee !

 

ps zodra ik een paar mooie foto’s vastkrijg, zal ik ze hier zeker bijplaatsen! De mijne waren jammer genoeg niet scherp genoeg.

Voeg Reactie Toe