Zondagse bedenkingen

Zondagmorgen,

hier zit ik dan te genieten van vijf minuten rust met een kop koffie en een stralende ochtendzon.
Na een heel zware week, vorige week, waarin beide meisjes na elkaar de griep kregen en zorgden onderbroken nachten, was het nu al veel beter. Toen zagen ze er bij moment uit als een echt hoopje ellende..

Die week was het toch niet allemaal kommer en kwel. Zo had ik me op het laatste moment nog ingeschreven voor de Vlerick Experience in Brussel en bleek ik de give-away van Leuke wereld gewonnen te hebben. Samen met de meisjes mag ik op 16 maart deelnemen aan een knutselworkshop in boekhandel De Kleine Johannes in Leuven en krijgen we Lobkes nieuwe boek ‘Happy Kids’ erbovenop. (Er is trouwens een leuke give-away aan verbonden) !

Zaterdag waren beide kinderen terug in vorm en konden ze weer naar de dansles, deze werd gevolgd door een kindercarnavalbal (vol confetti …) en ’s avonds was het dan even tijd voor mezelf.
Eén van de dansmama’s had voorgesteld om samen iets te gaan eten (denk nu niet dat wij van die amerikaanse dancemums zijn he…) en het werd superleuk; De locatie was tof, want de Wentelsteen in Leuven blijkt nu Julia & Elias te heten en je kan er lekker eten aan een mooie grote tafel.

Verder ben ik ook nog aan mezelf aan het werken, ik ging aan de slag met het e-book ‘jezelf heruitvinden in 10 stappen ‘ van Els Deboutte. Ik schraapte mijn moed bij elkaar en stuurde haar een berichtje. We bellen elkaar binnenkort !
Ik ben zwaar aan het nadenken over waar ik nu wel goed in ben en wat ik absoluut niet leuk vind (vooral het eerste vind ik zeer moeilijk). Ik weet vooral wat ik allemaal niet goed doe of, nog beter : niet doe (want gewoon ‘DOEN’ is soms toch zo moeilijk)
En omdat zo nadenken over jezelf niet evident is, heb ik een stok achter de deur en maakte ik een afspraak met een vrouwelijke collega om verder door te bomen over die levensvragen.

Het is mij dus menens, ik ga mezelf eens aanpakken !

P.S. Het was gisteren carnavalstoet in Zaventem, blogpost volgt misschien nog, maar de dwarrelende confetti in het lentezonnetje vond ik mooi !

 

 

 

 

Voeg Reactie Toe