Alles is een kladversie – Ann Van Riet

De uitspraak van deze week komt uit een webinar van business coach Ann Van Riet.

Haar uitleg is dat je niet altijd moet streven naar perfectie en dat je beter wordt door het te doen.

Vooraleer je leerde autorijden, kon je dat ook niet …

Een ander idee hierachter is dat het je toelaat in actie te komen, dat je leert te ondernemen.

(En toch heb ik graag dat elk detail juist zit, moeilijk hoor)

Deze uitspraak¬†doet me ook denken aan een artikel dat ik las, waarin een vader ’s avonds aan de keukentafel vroeg aan zijn kinderen waarin ze die dag gefaald hadden. (Ik hoop zo dat ik dit zelf kan doen en vooral deze mentaliteit ook doorgeven aan mijn kinderen) en eigenlijk misnoegd was als er niets was.

Een dag niet gefaald, is een dag niet geleefd.

We moeten durven leren en proberen !

Wij, deze twee bezige bijen, zijn alvast heel hard bezig ! Al is het al maar omdat we op deze blog over van alles schrijven, dat we af een toe een Digitale Nectar neerpennen, dat we soms proberen om de frequentie op te drijven en dan merken dat dat net het omgekeerde effect heeft de weken erna …

En toch blijven we proberen…

En jij ?

 

Voeg Reactie Toe