Beeld van de week (maand?) – inspiratie dichtbij huis!

Het beeld van de week is al meteen een beeld van de maand geworden. Dit is niet de bedoeling, maar je las het al : ik moest mijn tijd steken in het vrijmaken van schijfruimte vooraleer ik verder kon. Tijdverlies, en dus even geen beeld.

In plaats van in mijn collectie te gaan snuisteren, heb ik mijn camera dan maar meegenomen op weg naar school op zoek naar inspiratie dichtbij huis. Deze week dus een beeld van de muurbloemen op de speelplaats, met een toepasselijke uitspraak. Zoek het niet te ver – dichtbij vind je de mooiste sfeerbeelden!

The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, but in having new eyes.

Marcel Proust

Er stond een krachtige wind, waardoor het niet eenvoudig was om een preciese compositie te maken. Het was zo’n situatie waarbij de foto spontaan tot stand komt, een samenspel van wind, bloemen en een geamuseerde fotograaf. Deze bloemen waaiden zo fel heen en weer dat slechts enkele sierlijke exemplaren scherp in beeld kwamen. De anderen dansten er vrolijk rond!

https://bigbrightmooon.carrd.co

Prachtige bloemen vind ik dit – zo kwetsbaar en sierlijk. Iemand enig idee welke soort dit is?

Inspiratie dichtbij huis – door gericht op zoek te gaan naar alledaagse schoonheid en verwondering.

Voeg Reactie Toe