Meest gelezen uitspraken van de week in 2017

En hop, we doen mee met de lijstjes, dit is het eerste. Hiervoor heb ik gisterenmiddag ineens een FB-live video ingesproken, kwestie van er eindelijk eens mee te beginnen en jullie eens op een andere manier te contacteren.

 

Zelf beleef ik ontzettend veel plezier aan de ‘uitspraken van de week’, al leg ik mezelf hierdoor wel wat druk op.

Ik wil namelijk schrijven over boeken die ik heb gelezen en waarmee ik ook echt aan de slag ben gegaan.

Je hebt het misschien al wel door, ik wil nog wel een en ander bijschaven aan mezelf.

 

Welke uitspraken van de week werden nu het meest door jullie gelezen ?

Helemaal bovenaan staat het boek van Lien De Pau: Get Real, doe je goesting. Wist je trouwens dat je nog steeds kan genieten van een mooie korting als je het boek op haar site koopt met code VeroniqueB ?

Hier heb ik echt wel veel plezier aan beleefd. Ik heb meegewerkt aan de boeklaunch, eens een babbeltje geslagen met Lien in Mechelen en al veel geleerd in de Facebookgroep Zeker van haar zaak ! Haar tips toepasesn, daar heb ik nog wat werk aan…

Eind vorig jaar las ik op LinkedIn over het Jaarkompas. Het werd samen met mijn bullet journal iets wat absoluut voor herhaling vatbaar is. Ondertussen vertelde ik al heel wat kennissen hierover omdat ik het goed vond om die oefening te maken: eerst stilstaan bij het vorige jaar en dan vooruitdenken voor het nieuwe jaar, met maar 1 achtergrondidee: alles is mogelijk ! Mijn boekje is al afgeprint en ligt klaar om in te vullen.

Lang geleden las ik reeds de autobiografie van Steve Jobs en voor de uitspraken van de week kwam ik een leuke video tegen met ’10 regels voor succes door Steve Jobs’ en dat werd door jullie ook gesmaakt.

Door Annelies ontdekte ik Richard Branson, een rasechte ondernemer en ging ik dus ook zijn boeken lezen. Een echte aanrader.

De boeken van Elke Geraerts trokken mijn aandacht, zowel Mentaal Kapitaal als Het Nieuwe Mentaal konden mij bekoren. Ze wil ons laten nadenken over veerkracht en over een shift van ‘time is money’ naar ‘attention is money’.

En last but not least, vond ik ‘Hoera: ontslag’ van Rilla Lysens absoluut de moeite, ik heb het al aan verschillende mensen aangeraden.

Had jij nog een andere favoriet uit onze uitspraken dit jaar ?

 

ps vergeet niet dat je nog steeds kan inschrijven op onze Digitale Nectar, dan krijg je om de veertien dagen een mailtje met de laatst verschenen posts en nog verwijzingen naar leuke sites en posts, Tedx talks, …

One Response

  1. Bezige Bij 15 januari 2018

Voeg Reactie Toe