It’s such a beautiful rainy day – Josh Waitzkin

Ik heb me eindelijk volledig door de meer dan 700 bladzijden van Tools of Titans geworsteld.

Eigenlijk besef ik bij zo’n e-book niet zo goed dat het over enorm veel bladzijden gaat en mis ik regelmatig mijn papieren boek. En toch heeft zo’n elektronische versie ook voordelen. Je kan zinnen highlighten, bepaalde bladzijden specifiek aanduiden om ze terug te vinden …

Het bladert alleen niet zo snel en ik mis een overzicht, een structuur.

Hoe lees jij het liefst ? Op papier, elektronisch of luister je liever naar een boek ?

rain nicolas brown
Nicolas Brown

Je zal hier de komende maanden nog wel geregeld een uitspraak van de week uit dat boek treffen. Het staat namelijk vol met citaten en oneliners. En niet alleen dat, het verwijst ook naar heel wat podcasts, films, documentaires, websites… een behoorlijke klepper !

Bij het terugscrollen door mijn notities (highlights) in dit book kwam ik terug bij deze uitspraak

It’s such a beautiful rainy day

Deze zin van Josh Waitzkin komt voort uit het feit dat hij vindt dat ouders hun kinderen verkeerdelijk leren dat regen slecht weer is en ze dus niet buitenkunnen… Dus heeft hij samen met zijn zoon nog geen enkele storm gemist ! Een eerste blik op de website van Josh, geeft meteen ook aan dat ik daar eens wil rondneuzen !

Net dit weekend stond er in de Tijd een interview van Joost Callens (Durabrik) en Hasan Al Khalaf, een Syrische vluchteling. Joost Callens vertelde net een gelijkaardig verhaal over Hasan, over zijn verwondering en zijn dankbaarheid vanwege de regen. Ook een aanrader om te lezen.

Dus bij deze, ga eens lekker buitenstaan in de volgende regenbui en geniet !

[bol_product_links block_id=”bol_595d03c163bc5_selected-products” products=”9200000064820890″ name=”Tools of Titans” sub_id=”” link_color=”567FE4″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”FC4F2C” deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

 

En vermits deze zin in mijn hoofd bleef zitten, post ik nu af en toe  #beautifulrainyday op Instagram!

Voeg Reactie Toe