Uitspraak van de week: 50 is het nieuwe 30!

50 is het nieuwe 30

50 is het nieuwe 30

Je mag het geloven, het stond vorige week in de krant (De Standaard of de Tijd) en dan mag je het wel geloven, he.

Want als het in de krant staat…

Niet veel later haalde ik dan met mijn kinderen nieuwe boeken in de bibliotheek, en pakte ik op goed geluk het boek ‘Geluk’ mee (waarschijnlijk omdat ik ook nog The Happiness Project van Gretchen Rubin aan het lezen ben).

En geloof me, ik doe dat boek thuis open en wat staat er op die pagina te lezen: het leven begint op 40, 50, 60 en 70. Joehoe, ik zit duidelijk in de fleur van mijn leven, ik kan nog heel wat bucketlists maken en afvinken (wat ik wil doen voor mijn vijftigste bijvoorbeeld).

Oudere volwassenen zijn gelukkiger dan jongere

 

Voeg Reactie Toe