Uitspraak van de week: I Chose To Be The Parent My Kids Needed, Not The One I Was Trained To Be

I Chose To Be The Parent My Kids Needed, Not The One I Was Trained To Be

 

“Mijn vader was er nooit als we met hem wilden praten, als we hem nodig hadden.  Hij praatte amper met mijn broer of mij, en speelde nooit met ons.  Hij was oud, humeurig en altijd druk bezig met zaken, dringende zaken, grote mensenzaken… En dus toen ik vader werd, had ik geen goed rolmodel – hoe zou ik ooit van mijn emotionale last af geraken, en ermee om leren gaan zodat mijn kind een stabiele vaderfiguur kon hebben?”

Zo schrijft Rik Cormier in zijn laatste blogpost 

Na het lezen van zijn blogpost, vraag ik me af, welke moeder wil ik zijn voor mijn kinderen? Huiswerk voor de vakantie… denk ik bij mezelf…

 

Voeg Reactie Toe