Wat je aandacht geeft, groeit

Deze uitspraak : “Wat je aandacht geeft, groeit” is je wellicht al bekend.

Dit keer kwam ze voor in het boek van een paar hele straffe madammen !

Het boek: “Aan het stuur van je eigen leven” geschreven door de Dinobusters ofwel Elke Wambacq en Nancy De Vogelaere.

Vorig jaar zag ik Elke aan de slag op een namiddag over innovatieve bedrijven en ik ben fan sindsdien.

Ik ging het boek in Blankenberge ophalen en kreeg er meteen een Dinobuster mok bij die al goed dienst gedaan heeft.

Het boek is echt als een doe-boek opgevat met heel wat oefeningen.

Er wordt ook verwezen naar heel wat ander interessant materiaal. Zo heb ik al meteen een Youtube filmpje over charisma bekeken.

Zoals verwacht, is dit een tof boek. Alleen moet ik er nu nog echt mee aan de slag (en dat is een zware opgave voor deze uitsteller eerste klas die nog andere katten te geselen heeft).

En wat ben ik wat meer aandacht aan het geven ? Deze blog ! Recent woonde ik zelfs twee blog meetings bij. Het leverde heel wat fijne gesprekken  op (en veel te veel blogs om van nabij te volgen). Eigenlijk is het knap om te zien hoeveel er geblogd wordt. En heel fijn om te zien dat jullie deze blog ook vinden en hier komen lezen !

 

[bol_product_links block_id=”bol_59c1764b7cd4f_selected-products” products=”9200000078035917″ name=”stuur je eigen leven” sub_id=”” link_color=”567FE4″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”FC4F2C” deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

No Responses

Voeg Reactie Toe