2021: een gouden jaar

2021 wordt een gouden jaar.
We worden hier beiden 50…

2021 Een gouden jaar

Ik heb voor mezelf besloten dat ik er een jaar met vele lichtpunten van wil maken. (en geen lichtpuntjes, ik ben allergisch aan die verkleinwoorden).

Verwacht geen wereldschokkende of grootse activiteiten, gewoon fijne en leuke momenten met fantastische mensen vlakbij of een beetje verder weg, live of online.

Gewoon mijn manier om dit jaar positief te bekijken.

Een gouden jaar in de praktijk:

  • Twee wandelingen in de sneeuw in onze Ardennen
  • Een wandeling in het Merode bos in Kortenberg
  • Herfstgastronomie van de wijnclub Septem Tumbas, aan huis geleverd inclusief lekkere wijn.
  • Een geanimeerde gildemaaltijd van diezelfde wijnclub, inclusief online kwis om de leden en hun partners te leren kennen.
  • Een wandeling aan het Rood Klooster in het Zoniënwoud met meegebrachte picknick.

Mijn vermoeden: er zullen heel wat wandelingen tussenstaan…

Doelen

Want ook 1 van mijn doelen dit jaar heeft met wandelen te maken: 1000 km wandelen ofwel 3 km per dag. En ik moet toegeven dat ik goed op weg ben. Elke ochtend in de week probeer ik meteen na de wandeling naar de school verder te stappen in het veld. En dat doet eerlijk gezegd veel deugd, ook als het in de gietende regen is.

Een ander doel van me, misschien wel een verrassing voor je, is, pianospelen. Jaren geleden behaalde ik mijn diploma notenleer en studeerde ik een paar jaar piano. En zo kocht ik onlangs bij Crescendo in Leuven een nieuw partiturenboek vol pure nostalgie. Eindelijk leerde ik ‘Ballade pour Adeline’ van Richard Clayderman spelen. Vroeger wou ik daar ooit aan beginnen en lukte het niet, populaire deuntjes werden ook niet in de les aangeleerd. Dit is gewoon een fijn, goed gevoel cadeau aan mezelf.

Wat maakt 2021 voor jou een speciaal jaar?

One Response

  1. Gulhan Eker 11 februari 2021

Voeg Reactie Toe