40 Dagen Bloggen: wij doen mee !

Waar zijn we weer aan begonnen ?

In mijn onstuitbaar enthousiasme heb ik me weer laten meeslepen door een leuk inititatief.

Gisteren op 1 maart, aswoensdag, begon de Vasten en dus de veertigdagen periode voor Pasen. En in navolging van Tournée Minérale, 30 dagen zonder vlees etc. … komt er nu 40 Dagen Bloggen (en we gaan deze maand dus meer dan waarschijnlijk de zondag skippen).

Gelukkig schrijven we hier met zijn twee ! En vinden we onze twee posts per week al een hele prestatie !
Kathleen, het creatieve brein achter dit initiatief, mobiliseerde heel wat mensen om mee te doen.
Wie ? Dat kan je hier terugvinden. Dit is dus meteen de ideale gelegenheid om nieuwe blogs te ontdekken !

Wat mag je verwachten tijdens de komende 40 Dagen? Deze expeditie werd grondig aangepakt (met een eigen logo) en we kregen een aantal thema’s en ideeën voorgeschoteld en zelfs een heuse bingo om af te vinken en een heel leuke prijs: het nieuwste blogboek van Kelly Deriemaeker. Het eerste blogboek is reeds lang uitgelezen en ondertussen geleend aan de andere bezige bij op deze blog.

40 dagen bloggen

Voorlopig denken we al aan een reeks over favoriete tools en Apps, gastbloggers die hun uitspraak van de week kunnen komen vertellen (als je dit leest en je hebt zin om eens een tekstje te schrijven over je favoriete quote, stuur me dan zeker een berichtje)…

Dus, hopelijk word je ons niet beu en lach je in je vuistje met onze gekheid. Maak ons blij en laat af en toe van je horen!

 

 

 

 

4 Reacties

  1. Resaarcle 2 maart 2017
    • meisjenummertwee 2 maart 2017
  2. Miss Pixie 2 maart 2017
    • meisjenummertwee 3 maart 2017

Voeg Reactie Toe