5 blogposts uit het afgelopen jaar in de kijker

Je ziet ze ondertussen overal passeren, de jaaroverzichten. Omdat we dit jaar een volledig blogjaar volmaakten, konden we het niet laten om even terug te blikken.

 

Op 1 augustus startten we met onze nieuwsbrief Digitale Nectar. Ondertussen volgen 25 personen deze tweewekelijkse schrijfsels, waarin we, kort, de laatste blogposts weergeven en links plaatsen naar interessante, leuke, grappige Tedtalks, Podcasts, …

Een huwelijksverjaardag was een goede reden voor een give away, een fijn boekje al evenzeer. Hierdoor leerden we zelf weer leuke mensen en hun blogs kennen !

En jullie kwamen uiteraard onze posts lezen, en dat doet ons plezier.

 

De top 5 van meest gelezen posts is:

 

Een volledig jaar bloggen, niet zo simpel. We werken er met zijn tweeën aan vanop een serieuze afstand en we hebben duidelijk nog niet de ideale samenwerkingstools gevonden. En geloof me we hebben al een en ander geprobeerd. Goeie tips zijn altijd welkom !

 

Zelf vond ik het vooral fijn om te schrijven over de volgende boeken in onze ‘uitspraken van de week’:

En over een leuke inspiratiesessie met innovatie bedrijven die ik bijwoonde en waar ik Dinobusters leerde kennen. Deze blog is een ideaal excuus om interessante evenementen bij te wonen! Daar ga ik zeker mee door !

Wat gaan we volgend jaar doen ? Dat wordt voer voor één van de volgende posts. Eén ding is zeker, de uitspraken van de week zijn heel tof om te schrijven, dus …

 

Welke post(s) vond jij super op onze blog dit jaar ? We lezen het graag in je reactie.

Voeg Reactie Toe