Artemis Leuven After work drink verslag

Op 1 juli vond de jaarlijke Artemis Leuven After Work drink plaats, dit jaar in het mooie kader van de Winge Golf and Country Club.

After work drink Artemis Leuven door Peter Verhaegen fotografie
Amai, het is daar enorm veranderd. In een ver verleden was ik lid van de golf in Winge. Ik was dus zeer benieuwd, zeker nadat ik foto’s van het nieuwe clubhuis zag.
En we werden niet teleurgesteld, zowel de golfinitiatie als de receptie achteraf waren de moeite. Enkel jammer dat onze (voetbal)jongens de match tegen Wales verloren.

Golf practice after work drink

Zodra ik naar het golfterrein kijk, overvalt me een gevoel van rust. Eigenlijk vergelijk ik golf een beetje met skiën, je bent een hele tijd buiten actief bezig in een mooie omgeving! Een beetje jammer dat het afwerken van de 18 holes zoveel tijd in beslag neemt. Tijd die een (jonge) mama niet zomaar in haar agenda kan inplannen.

Eventjes terug naar de golfinitiatie. De australische pro had een punt: in Australië golft iedereen en daar kan je met een federatiekaart overal terecht. Ik weet niet eens of ik mijn federatiekaart kon behouden, zonder lid te zijn van een club (ondertussen heb ik het opgezocht en is het antwoord jammer genoeg neen). Indien dit mogelijk zou zijn, ik zou meteen een lidgeld betalen en proberen af en toe in Melsbroek of in Sterrebeek te geraken !

Afin, heel wat nieuwe gezichten op de golfinitiatie, leuke dames die duidelijk zin hadden om een balletje en een babbeltje te slaan ! Een putting competitie was een fijn extraatje en voor we het wisten, was het uurtje voorbij ! Dit smaakte voor meerdere onder ons naar meer !
Dankuwel aan de beide pro’s die ons begeleidden !

 

Dan was het tijd voor een officieel gedeelte: speech van de presidente Karen ! Kort maar krachtig, vanaf september vliegen we er weer in met een mooi programma (oa de winnares van de Womed Award van dit jaar, Nathalie Sintobin).

Davidsfonds boeken after work drink

En gezien we aan de vooravond van de vakantie stonden, kwamen Lut Raeymakers (Uitgeverij Van Halewyck) en Tine Verhelst (Davidsfonds) ons hun tips geven qua vakantielectuur! Ze namen de moeite om te vertellen wat ze zelf nog willen lezen/gelezen hebben. Dus bij deze:

  • Grensgangers van Aline Sax ISBN 978-90-5908-659-3 (zowel voor tieners als hun ouders)
  • Marie – Overleven met de dood van Marie Bamutese en Peter Verlinden ISBN 978-90-5908-675-3 (zeer pakkende getuigenis)
  • Bling Bling van Jan Van der Cruysse ISBN 978-90-5908-701-9
  • Welkom aan boord van Katrien Steyaert  ISBN 978-94-6131-478-9
  • En nu gaan ze boeten van Geert Clerbout  ISBN 978-94-6131-365-2

En dan was het tijd voor de match van de Rode Duivels tegen Wales … de lekkere hapjes en het fijne gezelschap waren een pleister op de wonde…

Kortom, dit was een zeer geslaagde avond, voor herhaling vatbaar !
Hopelijk zien we de nieuwe gezichten ook op de volgende netwerkactiviteiten van Artemis Leuven !

 

Nog een extra woord van dank voor de winkel van Peak Performance in Leuven die alle aanwezigen een mooie kortingsbon schonk, hun (golf)sport gerief is heel aangenaam om te dragen ! Wij mochten een polo uitproberen en ook die smaakt naar meer …

Nog een woord van dank aan Peter Verhaegen Fotografie voor zijn mooie foto’s.
Follow my blog with Bloglovin

 

Voeg Reactie Toe