Bloghop ! Ontdek nieuwe blogs en mooie prijzen !

Welkom op deze bloghop, waarin je van blog naar blog hopt, als een bezige bij … Ben jij hier beland vanuit Berts blog Bertnbreakfast ?

Dan weet je ondertussen dat hij het goed kan uitleggen en met veel plezier over zijn gezin schrijft ! En schrijven is ook zijn beroep. Hij is redacteur bij de Krant van West-Vlaanderen. Wij sturen je straks verder naar een volgende, leuke blog.

 

Wij zijn Anja en Véronique en schrijven samen op deze blog Bijengezoem. Het is een intensieve, leuke hobby en we hebben er ontzettend veel van geleerd en al heel wat toffe mensen door leren kennen.

Het heeft ook gezorgd voor een nakende carrièreswitch bij ons allebei. Stay tuned.

De laatste tijd slagen we er enkel in om te schrijven over de boeken die we lezen en waarmee we echt aan de slag gaan. Af en toe lukt een verslag van een leuke netwerkavond ook nog (sorry Nina, voor de laatste blogcocktail is dit nog niet gelukt, maar alvast bedankt voor de organisatie van deze bloghop).

De boeken waarover we schrijven, reflecteren eigenlijk onze zoektocht om onszelf beter te leren kennen en te ontwikkelen. Tips zijn altijd welkom.

Verder is deze blog een samenraapsel van van alles dat ons interesseert en waarvan we denken dat wat we leren, tegenkomen … ook nuttig kan zijn voor anderen ! Dus, hop gerust eens rond op deze blog voor je verdergaat.

 

Te winnen !

Om in onze blogsfeer te blijven en omdat dit hoort bij deze bloghop, geven we weer een boek weg: Burn-out voor beginners van Arnout van den Bossche. Ken je deze standup comedian al? Indien niet, kan ik je zijn shows echt wel aanraden. We kennen elkaar van in onze studentijd en toen al nam hij deel aan de jaarlijkse revue, deed hij goocheltrucs etc. Recent schreef hij ook een boek en wij kochten het met het oog op een actie op onze blog !

Burn-out voor beginners Arnout van den Bossche

Hoe kan je meedoen ?

Laat een reactie achter op deze blogpost (ik hoop echt dat dat nu lukt) of stuur anders een mailtje naar veronique(at)bijengezoem.net

en

geef het antwoord op de volgende schiftingsvraag: hoeveel personen volgen er onze nieuwsbrief Digitale Nectar (op 31 mei) ?

Op 1 juni maken we dan de winnaar bekend !

 

Volgende blog in het hoprijtje

Shout your heart out is de volgende blog die je mag ontdekken in deze bloghop. Daarmee verhuis je naar de andere kant van het land, naar een mooie streek met weidse landschappen, naar Lieselotte.

Net nog met veel plezier, wegens de herkenbaarheid, een paar van haar posts gelezen. Ik kan je enkel aanraden om regelmatig wat blogs te lezen, er worden zoveel fijne, mooie en ook interessante zaken geschreven !

 

Veel hopplezier !

4 Reacties

  1. liese 3 mei 2018
  2. Leona 6 mei 2018
  3. Lydia 30 mei 2018
    • meisjenummertwee 30 mei 2018

Voeg Reactie Toe