Boeken gelezen in 2021

Ja, ik heb al een paar boeken gelezen en ja, er zijn er een paar waar ik vorig jaar al aan begon en nog niet uitgelezen heb.

Voorlopig enkel het lijstje en nog geen verslagen. Die komen zodra ik terug wat energie en de juiste insteek vind.

Non-fictie

 1. Lucky Bitch, Denise Duffield Thomas
 2. Get Rich, You Lucky Bitch, Denise Duffield Thomas
 3. Chillpreneur Denise Duffield Thomas
 4. Millionaire Success Habits, Dean Graziosi
 5. Stop Met Aardig zijn, Thomas d’Ansembourg. Over geweldloze communicatie
 6. You are a Badass, Jen Sincero
 7. Believe It, Jamie Kern Lima
 8. Automatic Millionaire, David Bach
 9. Narcisme, Nelly De Keye
 10. Homo Deus, Yuval Noah Harari

Fictie

 1. Zwart op wit, Mhairi Mc Farlane
 2. Zevende zus, Lucinda Riley. Yes, op 2 dagen uitgelezen.

Ik moet toegeven, dat ik alweer enorm veel heb bijgeleerd. Laat je zeker niet afschrikken door de titels van sommige boeken! Leren over mindset is altijd de moeite, net als ‘rijk zijn’ vele definities heeft…

Dit houdt me blijkbaar toch een beetje tegen, want ik heb dit jaar nog van geen enkel boek op deze blog verteld wat ik ermee doe… En toch wil ik jullie dit heel graag meegeven. Dus volg me zeker ook op Instagram op Facebook, daar durf ik al wat meer te posten.

Wat staat er nog op mijn lijstje?

Het nieuwe boek van Obama, al is dat redelijk zware kost. Het is interessant om een blik achter de schermen te krijgen van zo’n politieke campagnes en het leven van een president. Dit heb ik voorlopig even opzij gezet.

Goodreads is een tool waarin ik nog te lezen boeken bijhou. Al zal ik die lijst niet meteen dit jaar volledig afvinken… Deze app houd uiteraard ook de lijst bij van reeds gelezen boeken. Je kan er voor jezelf ook een streefdoel van te lezen boeken in plaatsen.

Wat ben ik nu aan het lezen?

De biografie van Benjamin Franklin. Al heel wat bijgeleerd over diplomatie, geschiedenis enz. Als kind had ik vroeger een boek met interessante weetjes over mensen en volgens mij was Benjamin Franklin er eentje van omwille van zijn testen met bliksem.

Daarnaast ben ik een superinteressant boek aan het lezen, eentje dat mooi aansluit bij de boeken van Harari. ‘De meeste mensen deugen’. Het werpt een ander licht op onze beschaving…

Vorige jaren?

Boeken gelezen in 2021 is een lijst die ik nu al een paar jaar bijhou op deze blog.

Wat las ik vorig jaar en de jaren ervoor? Dat vind je terug in deze blogposts: 2020, 2019 en 2018.

Momenteel zit mijn hoofd precies helemaal vol, het lijkt wel alsof er niets meer bijkan en toch sta ik te popelen om te lezen. Dus ga ik nu even iets lichtere genres lezen, hopelijk helpt dat een beetje.

Ik hou er namelijk van om in een boek te duiken en de wereld rondom mij volledig te vergeten. Dan hoor ik niets als men mij iets vraagt, zalig gewoon.

Welke boeken geven jou dat gevoel? Welke boeken heb jij al gelezen in 2021?

Voeg Reactie Toe