Boeken gelezen in 2021

Ja, ik heb al een paar boeken gelezen en ja, er zijn er een paar waar ik vorig jaar al aan begon en nog niet uitgelezen heb.

Voorlopig enkel het lijstje en nog geen verslagen. Die komen zodra ik terug wat energie en de juiste insteek vind.

Non-fictie

 1. Lucky Bitch, Denise Duffield Thomas
 2. Get Rich, You Lucky Bitch, Denise Duffield Thomas
 3. Chillpreneur Denise Duffield Thomas
 4. Millionaire Success Habits, Dean Graziosi
 5. Stop Met Aardig zijn, Thomas d’Ansembourg. Over geweldloze communicatie, 2 keer gelezen ondertussen !
 6. You are a Badass, Jen Sincero
 7. Believe It, Jamie Kern Lima
 8. Automatic Millionaire, David Bach
 9. Narcisme, Nelly De Keye
 10. Benjamin Franklin: An American Life, Walter Isaacson
 11. Homo Deus, Yuval Noah Harari
 12. De Meeste Mensen Deugen, Rutger Bregman
 13. Act like a coach, Paul Van Den Bosch
 14. Positive intelligence, Shirzad Chamine.
 15. High5 Habit, Mel Robbins

Fictie

 1. Zwart op wit, Mhairi Mc Farlane
 2. Zevende zus, Lucinda Riley. Yes, op 2 dagen uitgelezen.
 3. De orchideeëntuin, Lucinda Riley

Ik moet toegeven, dat ik alweer enorm veel heb bijgeleerd. Laat je zeker niet afschrikken door de titels van sommige boeken! Leren over mindset is altijd de moeite, net als ‘rijk zijn’ vele definities heeft…

Dit houdt me blijkbaar toch een beetje tegen, want ik heb dit jaar nog van geen enkel boek op deze blog verteld wat ik ermee doe… En toch wil ik jullie dit heel graag meegeven. Dus volg me zeker ook op Instagram op Facebook, daar durf ik al wat meer te posten.

Wat staat er nog op mijn lijstje?

Het nieuwe boek van Obama, al is dat redelijk zware kost. Het is interessant om een blik achter de schermen te krijgen van zo’n politieke campagnes en het leven van een president. Dit heb ik voorlopig even opzij gezet.

Lessen voor de 21e eeuw is het derde boek van Yuval Harari waarin ik gestart ben en dat ik nog niet uitgelezen heb.

Goodreads is een tool waarin ik nog te lezen boeken bijhou. Al zal ik die lijst niet meteen dit jaar volledig afvinken… Deze app houd uiteraard ook de lijst bij van reeds gelezen boeken. Je kan er voor jezelf ook een streefdoel van te lezen boeken in plaatsen. Bij staat dat doel op 18 en ik zag zonet, 13 oktober, dat ik op 16 sta, dus dat zal wel lukken.

Wat ben ik nu aan het lezen?

Het boekenjagersboek. Eentje waarover ik zeker nog wil schrijven, al is het maar om te vertellen over de Boekenjagersgroep en hun zwerfboeken.

Vorige jaren?

Boeken gelezen in 2021 is een post in een reeks die ik nu al een paar jaar schrijf op deze blog.

Wat las ik vorig jaar en de jaren ervoor? Dat vind je terug in deze blogposts: 2020, 2019 en 2018.

Ik hou er namelijk van om in een boek te duiken en de wereld rondom mij volledig te vergeten. Dan hoor ik niets als men mij iets vraagt, zalig gewoon.

Welke boeken geven jou dat gevoel? Welke boeken heb jij al gelezen in 2021?

Voeg Reactie Toe