Dankbaar #4

Moe, moe, moe, maar wel een beetje tevreden.

De blogposts kwamen er niet door, al liggen er wel enkele drafts te rijpen.

Op reis voor het werk

Deze week drie dagen doorgebracht in Engeland om training te geven bij één van de bedrijven uit onze groep. Het was blijkbaar al meer dan zes jaar geleden dat ik nog gevlogen had. Dan merk je dat er toch één en ander veranderd is: op voorhand thuis inchecken (anders kan je dit zelf aan een machine op de luchthaven doen), zelf uw bagage op de band zetten en labelen …

Gelukkig wel een goed hotel (al kwam ik pas om 00u30 plaatselijke tijd aan na een taxirit van meer dan 2u vanuit de luchthaven), zelfs lekker eten in het hotel (joepie).

Weeral kennisgemaakt met nieuwe gewoonten: standaard chips bij de middagsandwich, oploskoffie in de meeting room …

Buiten de vermoeidheid door het reizen was het fijn om even weg te zijn voor het werk: spannend, nieuwe mensen leren kennen, nog eens een paar dagen Engels spreken (ipv Frans en Nederlands)… Uiteraard met veel werk teruggekomen, dingen die nog moeten uitgetest worden, documentatie die nog verfijnd kan worden.

De Sint

Met de kinderen op een woensdagmiddag eindelijk eens in een grote supermarkt op bezoek gegaan bij de Sint, ze vonden het geweldig !

Supertrots op onze oudste van 6 die vorige week zelf haar brief naar Sinterklaas, Spanjestraat 1, 0612 Hemel  stuurde (danku BPost voor het juiste adres en het antwoord). Ze schreef (op voorhand): ‘Ik ben blij met wat u mij brengt’. Haar zus voegde een tekening bij en beiden kregen ze een brief en een spelboekje terug.

Vandaag tevreden door de blije gezichtjes van de kinderen vanwege de cadeautjes van Sinterklaas die op 3 plaatsen langskwam: bij ons en bij de grootouders. Ah, en tussen al die bezoeken door toch de tijd gevonden om 3 vaten was in te steken.

Nu de energie vinden om de kerstboom te zetten (hij ligt buiten klaar, voor morgen) en om wat blogposts af te werken.

Fijne week iedereen !

 

Voeg Reactie Toe