Dankbaar, editie 7

Het is alweer veel te lang geleden dat hier nog een dankbaar post verscheen. Ik slaag er zelfs niet meer in elke dag iets in mijn schriftje te noteren.

En toch heb ik ondertussen enorm veel om dankbaar over te zijn. Mijn leven is met rasse schreden aan het veranderen.

Werk

Op het werk zijn er collega’s uit de groep die me ondersteunen en motiveren. Zo ben ik geselecteerd voor een project waar ik serieus buiten mijn comfortzone moet gaan en ik geniet van elke minuut !

Ook in mijn gewone activiteiten loopt het vlot. Mijn cursisten geven me telkens weer nieuwe energie ! Des te meer toen bleek dat ze (na een kleinschalige coaching) absoluut de ganse opleiding wouden volgen om hun rapporten nog beter te gebruiken !

Blog

Deze blog is ook iets wat me dankbaar stemt. Ik geniet ervan (al dan niet te laat voor de deadline die ik mezelf en bezige bij nummer twee stel) om onderwerpen te zoeken en teksten te schrijven.

Zondag vertelde ik aan een mama op de dansschool van de meisjes hoezeer de uitspraak van de week me van alles laat ontdekken. Ik lees een boek of kom ergens een uitspraak tegen en probeer die te relateren naar mijn eigen leven. Regelmatig probeer ik echt toe te passen wat ik lees. Dan schrijf ik er iets over en hoop ik dat iemand anders er ook iets aan heeft ! Ze vond het fijn dat ik zo mijn ervaring met anderen. (

Je moest eens weten hoeveel ik al geleerd heb van de filmpjes en podcasts die ik bekijk en beluister voor Digitale Nectar !

Om nog maar te zwijgen van de inspiratie uit enkele Bujo Facebook groepen (beloofd, ik zal eens een post schrijven over mijn Bullet Journal, wil je al een tipje van de sluier oplichten, dan vind je hier de originele mosterd).

 

Dus ja, deze post is een dag te laat, naar mijn eigen normen. Niet erg, vrijdag ging ik met mijn man eens naar de film en gisteren was het Family time: ’s morgens naar de dansles met de jongste, ’s namiddags met zijn allen naar Planckendael. Eerste keer dat we dit jaar ons abonnement gebruikten ! We waren er  niet alleen …(vind je het beestje op de omslagfoto?)

Zaterdag gebruikte ik, na een chaospauze van een paar weken, mijn weekmenu template, ging ik ermee winkelen en konden we gisterenavond lekker en uitgebreid eten. De rest van de week is dus ook ingepland, yoehoe !

Om te eindigen, misschien wat dromen over de vraag van Kathleen van Tuttefrut in haar laatste nieuwsbrief: “Wat zou jij doen als je de 168 miljoen euro met de lotto gewonnen had”. Droom je mee ?

Voeg Reactie Toe