Een dankbare tijd: vakantie

Een post in de rubriek ‘Dankbaar’ is een tijdje geleden.

Niet omdat er niets is om dankbaar over te zijn, wel omdat er zoveel gebeurt en ik er ook bij stilsta (lees: ik probeer elke avond een paar regels te noteren in mijn ‘dankbaar’ boekje). Ik hoor de laatste tijd precies heel veel negatiefs rondom mij en ik zou graag het positieve onthouden!

Om al ergens te starten, vraag ik aan mijn kinderen net voor het slapengaan wat ze het leukste van die dag vonden, zodat ze met een fijn gevoel kunnen inslapen (en ik ook weet wat hen bijblijft).

Deze blog werd in een nieuw kleedje gestoken, danku Anja !

We hadden een echte meeting (met koffie en koekjes) over onze blog. Dit is niet zo eenvoudig als het lijkt, vermits één van ons in Bath woont en slechts heel af en toe in het land is en dan volledig volgepland zit omdat iedereen haar wil zien…

Aan de Belgische kust was het zeer fijn vertoeven aan het begin van deze maand en slaagde ik er zelfs even in om de tijd te vergeten.

dankbaar playa de aro

We gingen met ons gezin op vakantie en genoten met volle teugen van een mooi uitzicht, de zon, de zee en het strand ! De kinderen apprecieerden vooral de tussenstop in een hotel (soms zelfs met verwarmd buitenzwembad) !

Waar en hoe ik het doe, ik weet het niet en toch slaag ik er in een paar boeken te lezen ! Ondermeer The Miracle Morning  (na een blogpost van Miss Pixie), Mentaal kapitaal… Nu nog de tijd vinden om het geleerde in de praktijk om te zetten.

En ook nog tijd vinden om de boekentips uit een vorige post zelf op te volgen !

We hielden ook een weekje vakantie thuis. Zo konden de kinderen tijdens de week bij vriendinnetjes gaan spelen, en kon er een vriendinnetje bij ons komen. Wij konden onze tuin nog eens onder handen nemen en ik droom nog steeds van een ligzetel, een boek en een lekker drankje … ooit…

Langenek Efteling 2016

Na,

waarschijnlijk,

meer dan 30 jaar

kwam ik nog eens in de Efteling !

Meteen goed voor meer dan 20.000 stappen, meerdere rollercoasters, boottochtjes en twee vermoeide, gelukkige meisjes …

 

 

En dan is voor de kinderen de vakantie nog maar halfweg. Morgen mag mama terug aan het werk…

 

 

Voeg Reactie Toe