De zon op mijn snoet

Zoals vaak op vrijdag, werk ik vandaag thuis. Dat betekent dat ik met de meisjes naar school wandel om ze daar blijgezind af te zetten.

Het is nog een klein beetje mistig en het belooft een prachtige dag te worden.

De ochtend is nochtans niet zo positief begonnen. Ik wou vanmorgen perse tegemoet komen aan een collega en een door mij gevraagde wijziging testen in de testomgeving zodat het vandaag nog in productie kon gaan (last minute deadline, ik ken niet anders, dan heb ik echt een stok achter de deur en dat werkt blijkbaar het best).

En zo was ik dus aan de keukentafel, gedekt voor het ontbijt, aan het werk als mijn oudste gewassen en gekleed binnenkwam. En meteen boos werd, want werken aan tafel, dat is echt not done…

Natuurlijk had ze gelijk en toch heb ik het zo snel mogelijk proberen afwerken terwijl zij haar cornflakes dan maar in de zetel ging opeten…Gelukkig waren de plooien weer gladgestreken eens we op school aankwamen en ze na hun afscheidskus binnen stapten.

Tijd om aan de slag te gaan!

En dan is het middag.

Op vrijdag betekent dit B4 Fit Moms bij kine Mieke Nemery Verbanck in Kortenberg als middagpauze. Met dit stralende weer leggen we onze matjes buiten op het gras neer. De squats, bekkenbodemspieroefeningen, plank … ze passeren weer allemaal de revue. Op het einde wil ik niet weg. Ik voel de zon op mijn rug, de vogeltjes fluiten, … genieten … Ik blijf liggen met de zon op mijn snoet.

Vol vertrouwen kijk ik uit naar de skivakantie, dit keer zal ik goed voorbereid zijn ! (ah ja, tegenwoordig gebruik ik de nieuwe oefeningen ook als afwisseling ’s ochtends tijdens mijn Miracle Morning routine)

En jij ? Vind jij de tijd voor je (dagelijkse) fit blijf oefeningen ?

Voeg Reactie Toe