Hoe leuke blogs volgen ?

Het is er hier nog niet echt van gekomen, eens schrijven over de blogs die ik, Véronique, zelf volg en hoe ik dat doe.

In deze 40 dagen bloggen reeks ben ik absoluut niet de enige die op het idee was gekomen om jullie iets te vertellen over de Bloglovin app.

Zoals je uit de naam kan afleiden, is dit een app die ervoor zorgt dat je blogs op een eenvoudige manier kan gaan volgen.

Jo-Lynn die ook deelneemt aan de challenge geeft je 5 redenen om Bloglovin te gaan gebruiken !

Zelf volg ik een hele schare blogs en om door het bos nog een beetje de bomen te zien, heb ik ze ingedeeld in een aantal groepen. Eigenlijk wil ik er nog eens werk van maken om dat nog iets beter in te delen.

blogs volgen

Welke 5 blogs lees ik nu zeer regelmatig?

Als eerste kan ik niet om Leuke Wereld heen, vorig jaar won ik een leuke workshop inclusief boek en we ontdekten door hen ook een super fijne boekenwinkel De Kleine Johannes in Leuven. Lobke schrijft op een toffe manier en geeft heel wat tips voor activiteiten met kleine kinderen.

Prinses op de kikkererwt is een heel persoonlijke blog met zeer herkenbare verhalen over het worstelen met van alles en nog wat. Een zeer moedige mama !

Van een heel ander kaliber is Dailybits, dit is leerrijk en interessant. Dit is een blog waarop ik stiekem jaloers ben, jaloers op de kennis en knowhow van Herman! Een technische marketing blog, zo zouden er nog mogen zijn. Tips iemand ?

Over de volgende schreef ik ook al in een vorige post, namelijk Tuttefrut, van Kathleen. Vooral over bloggen, ondernemen, … ik mis geen enkele post of nieuwsbrief !

En dan nog eentje helemaal gewijd aan bloggen, Ben die schrijft op Blogtrommel.

Je merkt het, veel blogs om één en ander bij te leren. Dus denk ik dat ik binnenkort nog een lijstje zal opmaken !

Al zal ik de komende veertig dagen genoeg lectuur hebben met alle blogs die meedoen aan de 40 Dagen Bloggen challenge

One Response

  1. Sophie 4 maart 2017

Voeg Reactie Toe