Online coaching met Brendon Burchard

Je zag het eerder misschien al op Instagram, Brendon Burchard is één van die Amerikaanse coaches wiens podcast ik geregeld beluister, al boeken van heb gelezen …

Aan het begin van het jaar startte hij met een nieuw initiatief Growthday. En ik schreef me in.

Wie is Brendon Burchard

Een Amerikaanse coach die ik nu al een paar jaar volg via zijn podcast en waarvan ik ook al een boek las.

Iemand die online 1 brok energie is en hamert op een goeie ochtendroutine, een goeie planning en zelfreflectie.

Een ideale formule om jouw succes, volledig volgens je eigen definitie, te bereiken.Disclaimer: niemand zegt dat dat makkelijk is 🙂

Jaarprogramma

Een jaarprogramma, met heel veel inhoud en ondertussen ook een bijhorende app die nog heel wat extra’s biedt .

Twee keer per week zijn er online live zoomsessies met een hele resem andere coaches die je ook vragen kan stellen als je intekent voor het VIP abonnement.

Zo komt bijvoorbeeld Mel Robbins geregeld aan bod. Alleen al daarvoor vind ik het waard om 1$ per dag te betalen (allez 299,99$/jaar).

Andere namen zijn Dave Hollis, David Bach, Jenna Kutcher, Jamie Kern Lima, Dr. Daniel Amen …

Er hoort ook een community bij waarin je vragen kan stellen, reageren op andere mensen. Alles is bereikbaar via je pc of mobiel dankzij de bijhorende app.

Toegegeven, het is soms behoorlijk Amerikaans, de uren zijn niet altijd makkelijk te combineren met mijn gezin (om 19u op dinsdag en donderdag de coaching sessies van min 1u). Gelukkig zijn er nog de replays.

Growthday App

Dagboek

De app biedt je mogelijkheden om een online dagboek bij te houden, om doelen te bepalen, ze op te splitsen in actiestappen … En natuurlijk kan je ook notities bijouden bij alle live sessies.

Bij dat online dagboek ben ik misschien nog een beetje ouderwets. Ik schrijf graag op papier. Dus denk ik dat ik zijn papieren planner voor mezelf onder de kerstboom zal leggen.

Challenges

Zowat elke week, als je dat wil, kan je deelnemen aan challenges. Daarin word je dan dagelijks uitgedaagd om aan de slag te gaan rond een specifiek thema. Meestal met een video, een vraag om over na te denken en dan ook een vraag om opmerkingen, leermomenten te delen.

Cursussen

In de app vind je heel wat extra materiaal om bij te leren over specifieke onderwerpen. Als je bijvoorbeeld merkt uit je week reviews dat je nood hebt aan meer klaarheid, kan je daar meer video’s over vinden.

Life Scores

Dit vind ik zelf minder leuk omdat het confronterend is, het is dus wat moeilijker … je kan elke dag reflecteren over hoe je je dag hebt ingevuld. Daarna ook een weekoverzicht doen en natuurlijk ook een maandoverzicht. Dit doet je echt nadenken over hoe je dagdagelijks in het leven staat en wil staan. En dus eigenlijk een heel belangrijk onderdeel van de manier van leven en leren van Brendon Burchard.

Elke dag is een goeie dag om te groeien!

Eind vorig jaar twijfelde ik nog om me in te schrijven, ondertussen ben ik wel blij dat ik het gedaan heb. Dit programma geeft me geregeld inspiratie, een schop onder mijn kont, zin om te leren, …

Zin om zelf ook in te schrijven? Je vindt alle info via deze link, die je toelaat om Growthday voor 14 dagen gratis te testen.

PS Als je zou intekenen, ontvangen wij een kleine commissie die ons toelaat deze blog online te houden.

Voeg Reactie Toe