Penha Longa – Pure Verwennerij in Portugal

In de bergen achter Cascais en Estoril, op 30 minuten rijden van de luchthaven in Lissabon, ligt een klein paradijs: het Penha Longa Resort.
Penha Longa Golf Resort is een vermaard, klassiek hotel, verscholen in een prachtig heuvellandschap waar rust, privacy en first class service de sleutelwoorden zijn.

Omgeven door twee schitterende golfbanen is Penha Longa een eldorado voor de golfer die op zoek is naar een stijlvolle golfvakantie, maar ook als je niet golft, is het een pareltje voor een weekendje weg.  Iets te vieren of gewoon even willen genieten van pure stijl en luxe met een zielsgenoot?

Het hotel telt maar liefst 5 verschillende specialiteitenrestaurants – waaronder Arola, gerund door de 2-sterrenchef Sergi Arolo -, binnen- en buitenzwembaden, tennisbanen, fitnesscenter, gratis WiFi en een exclusieve Spa.  Kamers zijn stijlvol ingericht en ruim, en vanop het balkon kijk je op de tuin- of de golfbaan.

Over golf gesproken: bij het hotel behoort de fraaie Atlantic Course met maar liefst 27 uitdagende holes. en de 18-holes Atlantic Championship Course, ontworpen door Robert Trent Jones jr.
Met een adembenemend uitzicht over het omringende heuvellandschap, behoort deze baan zeker tot de top van Europa.

Aan onze lezers, mogen wij een salonboek cadeau doen – met hardcover en prachtige foto’s van de streek rond Penha Longa.
Omdat luxe doet dromen….

We kiezen de winaar uit alle lezers… kortweg, elke abonnee op de nieuwsbrief, elke lezer die meetwittert, reageert op een blogpost of op de facebookpagina in januari  2017 dingt automatisch mee.

Voeg Reactie Toe