Top 10: Meest gelezen posts in 2019

Wat werd er in 2019 het meest gelezen op deze blog?
Een goed onderwerp voor de laatste post van het jaar.

Top3

Ons topartikel blijft ‘hoe maak je een avatar van jezelf?’
Het wordt vaak ( bijn 4000 keer) gevonden in Google en het legt eenvoudig uit hoe je gratis je eigen avatar kan maken.
Ook de uitleg over ‘frequentiewoordenboeken‘ blijft een topper. Had jij er al van gehoord? Dit soort woordenboeken rangschikt woorden volgens de frequentie waarin ze in die taal gebruikt worden.
En op 3 : hoeveel kost een au pair nu echt? Een overzicht van wat er zoal, praktisch komt kijken bij het zoeken en inzetten van een au pair.

Wat kon jullie nog bekoren?

Een lijstje met 5 websites die kortingscodes aanbieden, zeer nuttig bij het zoeken naar cadeautjes.
Een boek dat eigenlijk wel wat te weeg bracht in mijn leven: the Miracle Morning. Een boek dat ik reeds in 2016 las en dat ik nog steeds en zelfs uitgebreider in de praktijk breng. Ik hou ervan om mijn dag goed te beginnen. Dit jaar las ik ‘The 5AM club’ een boek dat extra uitleg geeft over het nut van een ochtendroutine en de gevolgen ervan op je lichaam en je concentratie etc.

Digitale hulpmiddelen nodig?

Een ander lijstje van 5, ook superpraktisch: 5 websites die je extra veel digitale opslagruimte bieden!
Hoe kan je blogs volgen? Wel, Bloglovin is één manier om dat te doen. Gebruik jij het of ben je fan van andere oplossingen?
Google Digitaal Atelier: een goede introductie tot verschillende digitale onderwerpen voor de ondernemer. En als je nu wil, kan je zelfs offline bij Google langs bij Brussel Centraal. Ze organiseren er geregeld interessante events, de moeite om in het oog te houden.

En totaal iets anders

Dit jaar gingen we eindelijk nog eens naar de Paardenprocessie op Paasmaandag in Hakendover. En het was een succes, deze week vroeg mijn oudste dochter of we nog eens gaan. Het was vele jaren geleden, Pure nostalgie.

Heb jij een een voorkeurpost op onze blog?

Voeg Reactie Toe