Tussendoor nog even een blogpost

’t is me het dagje wel, dus eens een zeer korte post, want ik wil proberen om de challenge vol te houden.

Deze voormiddag druk vergaderd, dan nog wat tickets opgelost en dan was het tijd voor een fijn, intern, netwerk event.

Dit jaar werd er een heuse “marketplace” georganiseerd zodat we eens concreet mooie projecten uit onze bedrijven te zien kregen. Ik ben er vast van overtuigd dat zo’n event voor heel wat synergieën kan zorgen.

Voor mij was vooral de mogelijkheid tot netwerken belangrijk. Ik wou een paar mensen spreken om onderdelen van mijn project vooruit te laten gaan en dat is gelukt.

Ik kreeg een uitnodiging om mee te helpen aan een innovatieweek, maakte kennis met één van de vorige ICT young ladies (die had nu eens een toffe titel: customer succes manager) en ontmoette een paar projectleiders die uitkeken naar mijn cursus van maandag.

Daarna was het tijd voor de maandelijkse vergadering van de beleggingsclub die ik jaren geleden oprichtte. Moe maar voldaan schrijf ik nu deze post.

Af en toe zo’n dagje is leuk, dat geeft mij energie, alleen zag ik mijn kinderen enkel bij het ontbijt…

Hoe was jouw dag ?

Voeg Reactie Toe