Twijfel, die slaat regelmatig eens toe en wat dan ?

Wat als de twijfel toestaat ?

Een ideaal moment om even stil te staan bij waarom je iets doet, zoals we vorige week schreven en net daarover schreef Kathleen op haar blog Tuttefrut. Regelmatig slaat ook hier de twijfel toe en blijkbaar overkomt dat iedereen, ook andere bloggers die al veel langer bezig zijn.

Blogster en grafisch designer Kathleen blogt al heel lang op Verbeelding.

Sinds vorig jaar volg ik met nog meer interesse haar tweede blog Tuttefrut. Alleen de naam al vind ik tof gevonden, leuke dingen die blijven plakken zoals de snoepjes. Kathleen blogt over bloggen, ondernemen, digitale aanwezigheid … Ze deelt met veel plezier haar ervaring.

Kathleen heeft een leuke schrijfstijl en pakt het op een toffe manier aan. Haar nieuwsbrief spreekt aan en heeft me al vaak in de pen doen kruipen voor een reactie. En ook de bijhorende Facebookgroep vind ik een schot in de roos. Kathleen stelt zelf op regelmatige tijdstippen vragen die inspireren, ons doen nadenken en reageren…

Creatief is ze zeker en met al de initiatieven zoals Tournée Minerale, dagen zonder vlees, … komt er nu een 40 Dagen Bloggen. Ik ben echt benieuwd, en ga een poging wagen om mee te doen. Alleen beloof ik mezelf nu al dat ik niet teleurgesteld ga zijn als ik (of de tweede bezige bij) niet elke dag kan bloggen.

Hou ons in de gaten, we gaan hier zwaar uitgedaagd worden en we laten de twijfel gewoon achter ons …

En ga zeker eens op bezoek bij Tuttefrut of Verbeelding, ze zijn beiden fijn om te lezen !

 

2 Reacties

  1. Sophie 2 maart 2017
  2. meisjenummertwee 2 maart 2017

Voeg Reactie Toe