Waarom ik op deze blog schrijf

Ik doe deze week mee met een Facebook challenge. Op aanreiken van Gerrit Vromant van Teachme gaan we met een aantal madammen van Zeker Van Haar Zaak de uitdaging aan.

Maandagmorgen kregen we dan onze eerste mail. En het leek me dan ook fijn om jullie daarvan op de hoogte te houden op de blog.

Eerste opdracht : post een selfie op de daarvoor bestemde post en vertel waarom je doet wat je doet.

Meteen een zware opdracht want ik ga deze aan challenge aan met de Facebook pagina van Bijengezoem.

Waarom schrijf ik op deze blog ?

Wel, ik speelde al een tijd met het idee om een blog te starten en vertelde erover aan een vriendin die net met haar gezin naar Engeland ging vertrekken. Wat bleek zij wou ook starten met een blog.

We besloten er meteen samen voor te gaan en startten een Engelstalige blog www.bath2zaventem.net

met verhalen naar elkaar. Zo wouden we op de hoogte blijven van het wel en wee in elkaars leven.

Ons concept bleek net iets te optimistisch, we gingen er namelijk van uit dat we telkens de tijd zouden hebben om heen en weer te schrijven.

We hadden ondertussen de smaak wel te pakken en konden niet zomaar stoppen. Daarop werd Bijengezoem boven de doopvont gehouden. We wouden vertellen over wat er zich in ons leven afspeelt, nadenken over wat er voor ons belangrijk is en die zoektocht delen.

Stilaan begint één en ander te kristalliseren. We genieten met volle teugen en de ideeën blijven opborrelen.

We hopen dat je er van geniet om hier af en toe te komen lezen. (Indien je wil, kan je je inschrijven op onze nieuwsbrief Digitale Nectar: om de twee weken ontvang je dan een mailtje met de links naar onze recentste blogposts, links naar Tedtalks en podcasts die we zelf interessant of tof vinden…)

Veel leesplezier !

One Response

  1. Gerrit 8 februari 2017

Voeg Reactie Toe