Wintermagie in Tienen

Even een gigantische reclamepost voor ‘mijn’ stad, omdat ik zo genoten heb van een namiddagje schaatsen in Tienen. (En omdat ik op zondag ook graag nog een blogpost de deur uitkrijg).

Vandaag kwam de Sint langs bij mijn ouders en we profiteerden ervan om eens langs te gaan op ‘Wintermagie in Tienen’.

’t Is echt de moeite, de schaatsbaan is fijn, er hangt een leuke sfeer en de skibar zat goed vol. Uiteraard was de Sint ook aanwezig en hij nam zijn tijd voor elk kind !

op-de-schoot-bij-de-sint-skibar-wintermagie-in-tienen

Voor mijn kinderen was het de eerste keer dat ze gingen ijsschaatsen en ze vonden het allebei super. Zelf vond ik het natuurlijk ook leuk om bekende gezichten op en naast de schaatsbaan tegen te komen.

Weer eens dankbaar voor een mooie, koude dag !

Ik kreeg een programmaboekje in handen en ik kan alleen maar aanraden om eens langs te gaan.

Zin gekregen om Tienen een bezoekje te brengen voor kerstshopping, een apéro, een schaatsbeurt of binnenkort een bezoekje aan de Kerstman ? Raadpleeg hier alvast de brochure en laat me zeker weten wat je er van vond !

 

Voeg Reactie Toe