1e communie

Onze jongste deed op 26 mei haar 1e communie. Het werd een mooie viering met blije kinderen in een fijn versierde kerk. Onze pastoor zorgt ervoor dat alle kinderen betrokken worden en actief meedoen. Binnenkort krijgen we de foto’s te zien.

Het was eigenlijk wel behoorlijk stressy.
Zo had Louise nog generale repetitie in de week voor zowel toneel als haar 1e communie. Tussendoor gingen wij op vrijdag nog naar de finale van de Koning Elisabethwedstrijd (waar we achteraf gezien dus nummer 1 en 2 hoorden).
Zaterdagochtend was het kijkles op de dansles en had onze oudste viool examen.

Aan het begin van de week gaven ze nog 80% kans op regen, maar gelukkig hebben we zondag geen druppel gezien.
Al goed, want we hadden in de namiddag extra vriendjes en vriendinnetjes uitgenodigd om mee te komen spelen op het springkasteel;
Een heel mooi kasteel trouwens, gehuurd bij Partyrent4u

1e communie Partyrent4u Springkasteel Frozen

En op de valreep bestelde ik bedankkaartjes bij Smartphoto.
Ik probeerde eerst op Tadaaz maar de interface lag me niet zo. Dus probeerde ik, na al de reclame die ik geregeld ontving, toch eens Smartphoto.
En kijk het was heel makkelijk om een kaartje aan te maken en de levering was ook nog supersnel.
Besteld op vrijdagavond en geleverd op dinsdag.
En ze waren echt heel mooi.

Net zoals bij onze oudste reden we tijdens de kerstvakantie naar Viktorientje in Putte. En we kwamen buiten met twee volledige outfits, schoenen inbegrepen voor onze beide dochters. En ze waren heel erg mooi.

1e communie

Zelf vond ik mijn gading, nog maar twee weken geleden bij Argo in Tienen. Het werd toch één van mijn favoriete merken, Caroline Biss. Mijn zoektocht was deze keer niet zo vlot verlopen. Waarschijnlijk omdat ik me even niet zo goed in mijn vel voelde wat mijn gewicht betreft.

En mijn man combineerde oud en nieuw van de Gouden Schaar: een mooi kostuum van twee jaar geleden met zijn nieuwe hemd dat hij van mij ontving voor Valentijn. Ik vind hem altijd enorm knap in kostuum, jammer dat hij dat niet vaker aandoet.

Net als vorige keer kozen we ervoor om met onze beide families thuis te vieren, met de hulp van een vriendin werd er heel wat lekkers op tafel getoverd. Zo genoot Louise van haar lievelingsgerecht Sole Meunière met frietjes!

En ze wou geen prachtige ijstaart van Sweet-Art in Tienen, wel een Friskom: een kom uit ijs gevuld met handgemaakte frisco’s. Zij was er super tevreden mee en ze hadden perfect het vervoer naar Zaventem overleefd.

En om te genieten van het dessertenbuffet en het springkasteel kwamen er nog wat vriendjes en vriendinnetjes spelen. Want het belangrijkste van zo’n feest is toch het plezier dat ze maken!

PS Ben gewoon heel blij met onze organisatie en aankopen en deze post bevat dus geen enkele sponsoring.

PS Als ik wat tijd vind, zal ik deze post nog aanvullen met foto’s.

Voeg Reactie Toe