Cultuur met de kinderen: 20 jaar Nellie en Cezar

Er is weer een fijne week voorbij en er was tijd voor een vleugje cultuur met de kinderen.

Woensdag gingen we nog eens naar De Kruisboog in Tienen, het was namelijk tijd voor een verjaardagsfeestje !

 

Het verjaardagsfeestje van Nellie en Cezar (en laat dat nu net de klaspoppen bij onze jongste zijn dit jaar) !

Onze meisjes hadden zich dan ook opgekleed en waren om te stelen in hun glitterkleedjes.

Ze vonden het een superleuke namiddag, er werd gezongen, geklapt, gelachen, … met een taart, cadeau’s, een fee en drie wensen …

nellie en cezar

Komt deze voorstelling nog in een cultureel centrum in de buurt, dan is het zeker een aanrader ! Meer reacties vind je op hun Facebookpagina

De leeftijdscategorie van 2 tot 5 klopt volledig (al vond onze oudste van 6 het ook super).

En na de voorstelling was er ruimschoots de tijd om foto’s te nemen met Nellie en Cezar (helaas vond een andere mama foto’s met vier ok en heb ik niet aangedrongen voor foto’s met enkel mijn twee meisjes, dus geen foto’s hier).

Al een paar jaar vind ik de programmatie van De Kruisboog voor kinderen super. Vermits ik op woensdag thuis ben, vind ik het fijn dat er net dan heel wat voorstellingen gepland zijn. In onze buurt zocht ik ook al want er zijn heel wat culturele centra, toch ben ik er met de meisjes nog niet geraakt.

 

De vorige jaren bestelde ik mijn kaarten meteen wanneer de nieuwe programmatie uitkwam (dus wanneer het boekje thuis in de bus zat). Dit jaar is is dat niet gelukt en daardoor vergeet ik dus te gaan. Jammer, want het zijn in Tienen leuke zalen en er komen wel wat mensen op af (en ik ken het daar goed, jeugdsentiment…)

Ik ben wel benieuwd naar het nieuwe cultureel centrum dat momenteel gebouwd wordt in het dorp waar we wonen, Zaventem.

Hebben jullie nog tips voor ons in de as Brussel-Leuven ?

 

 

 

 

 

2 Reacties

  1. Resaarcle 24 februari 2016
    • meisjetwee 24 februari 2016

Voeg Reactie Toe