Heldenland: echt een toffe speeltuin !

Het lezen vlot niet zo snel als ik zou willen (ben wel een interessant boek aan het lezen: Reinventing organizations van Frédéric Laloux). En de meisjes mochten vanmiddag kiezen wat we na de dansles zouden doen.

Het werd Heldenland in Tienen (en passant pikte ik ook mijn mama en broer op, zodat ze deze zomer zeker eens terug kunnen gaan met de meisjes) !

Heldenland

Een paar weken terug brachten we al een bezoekje aan de werf en de meisjes (en ikzelf) volgden met veel belangstelling het bedenken en bouwen van de speeltuin in Tienen op Ketnet (ah ja, want ouders en broer wonen in Tienen en mijn hart ook, mijn verstand in Zaventem).

De speeltuin is speciaal want gemaakt uit gerecycleerd industrieel materiaal. Er is een lange deathride en een wel zeer steile glijbaan … dus voor durvers!

Heldenland in opbouw

Dit weekend konden we niet aanwezig zijn bij de opening, dus werd het vandaag !

Het leuke is dat er wat stoelen en zitbanken bij staan (dit mogen er van mij nog wat meer zijn, hint …) en vooral dat er ook een bar is waar je dus iets kunt drinken en eten (ijsjes). Een toilet is ook voorzien, net als wat vuilbakken.

Zo kan je zelf genieten van het uitzicht op de speeltuin, terwijl de kinderen er ravotten.

Vanmiddag scheen er een mooi zonnetje en waren alle zitplaatsen dan ook bezet. Bij mooi weer kun je natuurlijk ook een picknickdeken meebrengen om op het grasveld te gaan zitten !

Heldenbar

Vanaf nu is de bar elke woensdag, zaterdag en zondag bemand van 13u tot 18u en tijdens de zomervakantie zijn er heel wat evenementen voorzien.

Meer informatie op de website van Tienen.

Heldenland

En ook maison slash schreef al een artikel over deze, net iets gewaagdere, speeltuin !

Nu heb je naast Suikerrock, nog een extra reden voor eens zomers bezoekje aan Tienen !

Voeg Reactie Toe