Oplossing voor communieoutfit stress: Viktorientje

Zondagmiddag, de stress van het zoeken naar communiekleding is net voorbij. We hebben voor onze beide meisjes iets gevonden wat we leuk vonden.
Zeer toevallig, meldde iemand me dat hij in de vakantie voor zijn dochter langsging bij Viktorientje in Putte (en dat het daar razend druk was, dat vond ik eerlijk gezegd wat minder).
Wij dachten langs te gaan bij onze favoriete winkels aan zee.
Sneeuw en de onbeschikbaarheid van onze normale accomodatie deden ons dus gisteren de andere richting uitrijden, na een kleine check op het internet.

Bij aankomst bleek de winkel inderdaad gericht op communiekleding en er kwam meteen een verkoopster op ons af. Dit vond ik voor een keer wel goed want er was veel volk en zij kon meteen, naar onze wensen, een aantal stukken uit de rekken halen. Een blik op die rekken leerde me dat er veel keuze was, in verschillende prijscategorieën.

De verkoopster, de papa en ikzelf kwamen goed overeen in wat onze oudste het beste stond, zij had een klein beetje een ander idee…

Ze koos uiteindelijk voor een witte bloemetjesjurk van Charlie met een romantisch jeansjasje van Ola Caraola (de naam alleen al 🙂 ), een onderrok, een bijpassende sjaal en witte sneakers. Om te stelen !

Je begrijpt dat ik hier (nog) geen foto’s wil posten… maar deze collectie  van Charlie was de max ! Blij dat we gekozen hebben voor Belgische mode !

Viktorientje Charlie collection Viktorientje Blue BayViktorientje Blue Bay

Hoewel het al over zessen (en dus sluitingstijd en nieuwjaarsborrel tijd) was, bleven de verschillende verkoopsters vriendelijk en zochten ze ook nog mee naar een outfit voor onze jongste. We vonden een superleuk jurkje vol kleurrijke macarons van Blue Bay, blijkbaar ook Belgisch !Viktorientje Blue Bay

Dus voor ons was deze zoektocht geslaagd, nu de mama en de papa nog …

ps Deze post is gewoon mijn eigen mening (en die van mijn dochters). En als dat dan gratis reclame is, dan is dat maar zo …

ps fijn dat ik mijn post kon aanvullen met enkele foto’s die Viktorientje me opstuurde.

 

Voeg Reactie Toe