10 goede redenen om te logeren in Ter Helme

Een paar weken geleden schreef ik over ons weekendje Plopsa (Plopsaqua en Plopsaland). Toen beloofde ik nog een post over ons logeeradres.

Je moet weten dat ik al jaren lid ben van Markant en Artemis, netwerk van ondernemende vrouwen. Zo maakte ik kennis met het vakantiehuis Ter Helme en met de zeer vriendelijke directrice !

Als lid van markant geniet ik van een korting voor mijn hele gezin. En laat Ter Helme nu in Oostduinkerke liggen, helemaal niet ver van Plopsa ! De keuze was dus snel gemaakt, we gingen er voor een weekendje naartoe.

speeltuin ter helme

Waarom Ter Helme kiezen? 10 goeie redenen !

  • Als lid van markant vzw krijg ik een mooie korting
  • Een twintigtal km van Plopsaland
  • Speciale arrangementen mogelijk
  • Zeer kindvriendelijk, met een afgesloten speeltuin
  • Een zelfbedieningsrestaurant Spinaker
  • Een à la carte restaurant De Gastronoom
  • Op wandelafstand van het strand, met bolderkarren ter beschikking
  • Vlakbij Sunparks met zijn subtropisch zwembad
  • Bedden van goeie kwaliteit en voldoende gerief aanwezig in de studio’s
  • Mooie ligging in de duinen.

Zo, nu weet je in een notedop waarom wij Ter Helme kozen.

We kwamen aan op een vrijdagavond en lieten weten dat we nog wensten te eten. Toen we na het installeren aan de bistro aankwamen, had men al voor ons gedekt, inclusief onderleggers en kleurpotloden om te tekenen voor de kinderen.

Het eten stond snel op tafel en de kinderen gingen vervolgens op ontdekking naar de speelruimte.

studio-ter-helme

We logeerden in een studio en namen het plooibed in de living voor ons, en dus ook de tv. We sliepen allen heerlijk, het was er muisstil…

spinaker ter helme

’s Morgens ontbeten we in de Spinaker en net zoals een vorige keer was ook dit ontbijt super ! Verse eitjes, beleg, fruit, ontbijtgranen…

De kinderen waren niet te houden en togen meteen hierna naar de speeltuin. Deze is voorzien van heel wat speeltuigen en volledig omringd door de gebouwen en de duinen.

Na ons bezoek aan Plopsaqua keerden we terug voor een boterhammetje en uiteraard weer wat speelplezier. Meer hadden de meisjes niet nodig.

Vermits we wel iets te vieren hadden, hadden we ’s avonds een tafel gereserveerd in de Gastronoom. En we aten een lekkere bouillabaise. Onze jongste, had een beetje moeite met de sausovergoten spaghetti carbonara, die niet smaakte zoals thuis. De oudste en wijzelf hadden echt wel genoten.

En ze zijn daar op één en ander voorzien. Tijdens een wandeling naar de zee viel ik en bezeerde mijn knie, gelukkig kon ik een icepack lenen in de bar !

Je leest het, wij zijn tevreden klanten en keren zeker nog eens weer !

 

 

 

Voeg Reactie Toe