Een verjaardagsfeestje !

Zwaar weekend achter de rug, enkele ‘serieuse’ blogposts in voorbereiding, en nu nog even een verslag neerschrijven van het bezoek van Nellie & Cezar, de klaspoppen en tussendoor dankbaar namijmeren over dit weekend… sinds we naar het feestje voor 20 jaar Nellie & Cezar gingen, zijn die popjes hier nog populairder !

Gisteren was er namelijk het verjaardagsfeestje van Louise en bij gebrek aan mooi weer, werd er dan maar in de garage gespeeld. Stoelendans en in twee groepjes om ter snelst een fles met water vullen, plezier gegarandeerd !

Bij aankomst van de kindjes moesten we onze jongste wel even intomen, want ze was zeer geïntrigeerd door de cadeautjes 042016cadeautjes !

Dankzij een inventieve tante, hebben we toch zelf de voorraad bellenblaasvloeistof aangevuld (joepie, nooit meer zo’n bus kopen) en werden er tussen twee buien door zeer mooie belletjes geblazen. (Ik heb een hele collectie bellenblaaspotjes verzameld en vul ze steeds bij, zo vinden alle kindjes er wel één naar hun smaak…)

Vijf meisjes en een jongetje, dat niet zo gelukkig was met Frozen bekers, tafelkleed en servietten … maar ze waren allen dol op de pannenkoeken die mijn mama ’s morgens gebakken had (lekkere gistpannenkoeken waarvan het deeg eerst nog moet rijzen vooraleer je ermee aan de slag kan).

Hier dus een mama die blij was dat de kinderen het leuk vonden ! Al het knutselgerief dat was klaargezet, hadden we uiteindelijk niet nodig, de kinderen kwamen zelf met voorstellen voor zeer eenvoudige spelletjes en wij lieten hen graag doen! We kregen meteen inspiratie voor het volgende feestje in juni !

Voeg Reactie Toe