5 nuttige websites waar je nog nooit van gehoord had!

Voor elk probleem bestaat er wel iemand die aan een oplossing werkt, en dat is niet anders in de online wereld van internet.  Wij zetten 5 bijzondere en nuttige websites op een rijtje, je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord, en nadat je dit bericht gelezen hebt, wil je ze wellicht toch wel uitproberen (en misschien wel aan je bladwijzers toevoegen).

Hier gaan we!

10 Minuten Mail

[bscolumns class=”one_half”]10minutemail[/bscolumns][bscolumns class=”one_half_last_clear”]

Vele websites bieden gratis rapporten, documenten of andere freebies in ruil voor je email.  Je geeft je email in en krijgt dan een link toegestuurd in je mailbox waarop je moet klikken om je emailadres te bevestigen.

Voor je het weet, word je overstelpt met emails die je nooit hebt gevraagd, en aanbiedingen van bedrijven waar je nog nooit van hebt gehoord.

Om die spam tegen te gaan, biedt 10 Minuten Mail je de mogelijkheid om een emailadres aan te maken dat net lang genoeg blijft bestaan om de bevestigingsmail te ontvangen, erop te klikken en vervolgens je freebie te downloaden.

Na 10 minuten wordt je emailadres vernietigd! Zo eenvoudig dus!

[/bscolumns][bscolumns class=”clear”][/bscolumns]

Een muurposter van je foto

[bscolumns class=”one_half”]poster[/bscolumns][bscolumns class=”one_half_last_clear”]Deze website maakt het mogelijk om je foto te vergroten en af te drukken op  A4-bladen die samen een muur bedekken en een grote foto vormen. Je kan je foto ook rasteren in zwart-wit of een speciaal effect toepassen.[/bscolumns][bscolumns class=”clear”][/bscolumns]

 

 

Mathway

[bscolumns class=”one_half”] integraal [/bscolumns][bscolumns class=”one_half_last_clear”]Lost elk soort wiskundeprobleem op, van eenvoudige optelsommen tot differentiaalvergelijkingen en zelfs scheikundige vergelijkingen.  De gratis versie geeft je enkel het antwoord, de verschillende stappen ernaartoe krijg je pas te zien als je betaalt voor de premium-versie, maar voor een snelle check van het huiswerk van de kids, bewijst de site zijn nut.[/bscolumns][bscolumns class=”clear”][/bscolumns]

 

 

 Accountkiller

accountkillerWil je af van je online account? Moet kunnen, toch? Helaas sturen vele websites, je een doolhof in als je je profiel wilt verwijderen.

AccountKiller verzamelt directe links en verwijderinstructies om je account gemakkelijk te kunnen verwijderen.
Websites waarbij het onmogelijk of ongehoord lastig is om je profiel te verwijderen zoals Tweakers worden genadeloos op de zwarte lijst gezet.

 

Maak je eigen stripverhaal

En dan de meest nuttige site van allemaal: maak je eigen stripverhaal.

amerikaanse bijtjes

 

 

 

 

 
landscapes photographs for sale
 

 

 

 

 

 

Heel eenvoudig, gratis en verslavend…..

 

Voeg Reactie Toe